Tavuk haslanmışmı kızarmışmı ?

Konusu 'Geri Dönüşüm Kutusu' forumundadır ve gags tarafından 12 Ocak 2013 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 9 üye.
  1. gags
    Offline

    gags Üye

    Katılım:
    11 Aralık 2012
    Mesajlar:
    52
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İzmir / Aliağa
    Genelde her yerde tavuk göğsü haslanmış olarak yenin diye söyleniyor , ben öğrenciyim öğlen bulamıyorum haşlanmış onun yerine tavuk döner yiyorum dönerle haslanmısın arasında fark varmıdır ikiside aynı etkiyimi veriyor ?
     
  2. xeptor
    Offline

    xeptor Üye

    Katılım:
    29 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    79
    Beğenileri:
    18
    Ödül Puanları:
    0
    Ben uzmanı değilim şahsen ama kızarmış yenilecekse yağsız kızartılmalı. Dışarıdan tavuk döner yemek bence yanlış, tavuğun derisi, sakatatı artık daha ne varsa karışıyor..
     
  3. dungean
    Offline

    dungean Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    629
    Beğenileri:
    242
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İstanbul
    Tavuk dönere tavuk göğsünden yapılmıyor neredeyse, içinde ne ararsan var. (deri, bolca yağ vb.)
    Haşlanmış tavuk göğsünün yerini tutmaz sonuç olarak. Öğrenciyim demişsiniz, sabahtan veya akşamdan tavuğunuzu haşlayıp saklama kabına koyup okula götürebilirsiniz. Beslenme bu sporun vazgeçilmezidir, onsuz hepimiz birer hiçiz.
     
  4. Shazard
    Offline

    Shazard Üye

    Katılım:
    16 Ocak 2013
    Mesajlar:
    21
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    bence haşlanmış daha iyidumbelllls
     
  5. CarpeNoctum
    Offline

    CarpeNoctum Üye

    Katılım:
    3 Şubat 2009
    Mesajlar:
    703
    Beğenileri:
    1.309
    Ödül Puanları:
    103
    Yer:
    Zimbabwe
    Alıntı
    Tavukta en sağlıklı pişirme yöntemi haşlama ve fırında pişirmedir. Tavukta bulunan salmonella bakterisi nedeniyle tavuğun iyi pişirilmesi gerekir. Eğer tavuk iyi pişirilmezse, salmonella bakterisi yayar. Izgara yöntemi tavukta da önerilmemektedir çünkü ızgara esnasında yüksek ısıya maruz kalan tavuk yanar ve üzerinde zararlı maddeler oluşur.
     
  6. RocKuN
    Offline

    RocKuN Üye

    Katılım:
    10 Haziran 2011
    Mesajlar:
    198
    Beğenileri:
    44
    Ödül Puanları:
    38
    Ben tavuğu kuşbaşı doğrayıp,tavada çok az zeytin yağıyla pişiriyorum;bunun için ne söyleyebilirisiniz?
     
  7. exsisman
    Offline

    exsisman Forum Kurdu

    Katılım:
    6 Eylül 2012
    Mesajlar:
    1.066
    Beğenileri:
    780
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Almanya
  8. alexbaysu
    Offline

    alexbaysu Üye

    Katılım:
    29 Kasım 2012
    Mesajlar:
    195
    Beğenileri:
    55
    Ödül Puanları:
    38
    Yer:
    İstanbul
    Tavaya peceteyle cok az yag surun maksat tavuk yapismasin o kendi yagiyla piser zaten ustunede pul biber ve kekik atin tadindan yenmez.
     
  9. thetramp
    Offline

    thetramp Özel Üye

    Katılım:
    28 Kasım 2007
    Mesajlar:
    2.723
    Beğenileri:
    2.374
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Elektrik-elektronik mühendisi
    Yer:
    manisa
    Değerli üyemiz;
    Konu başlığınız kilitlenmiştir.
    Kilitlenme sebebi ;

    * Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

    Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş