Tavuk Haşlama

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve aycicegi tarafından 21 Ekim 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. aycicegi
    Offline

    aycicegi Üye

    Katılım:
    29 Eylül 2013
    Mesajlar:
    34
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    1
    Tavuk Haşlama

    1 bütün tavuk göğüs eti
    3 diş sarımsak
    Tuz
    Karabiber
    Kırmızı pul biber
    Kekik
    Göğüs eti küp şeklinde doğranır, soyulan sarımsaklar ve tuzla beraber üzerini geçecek kadar suda haşlanır. Karabiber, kekik ve kırmızı pul biberle servis edilir. Dukan’a ve tüm diyetlere uygundur. Afiyet olsun.



















































































    günlük burç yorumları
    bebek
    hamilelikte beslenme
    gebelik hesaplama
    tarot falı
     

Sayfayı Paylaş