tavuk gögsü yerine ne önerirsiniz?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve hasim301 tarafından 16 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 7 üye.
  1. hasim301
    Offline

    hasim301 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2012
    Mesajlar:
    576
    Beğenileri:
    67
    Ödül Puanları:
    38
    hiçbir şekilde yiyemiyorum bu gögüsü okadar sosluda yapsam boğazdan gitmiyor kusacak gibi oluyorum,öğlen bunun yerine lor shake yapıp proteini ordan alsam aynı faydayı getirirmi veya sarma but yapsam daha iyi olmazmı yağsız,diyetteyim
     
  2. mali67
    Offline

    mali67 Üye

    Katılım:
    25 Aralık 2015
    Mesajlar:
    1.885
    Beğenileri:
    2.593
    Ödül Puanları:
    123
    but dene göğüse göre daha lezzetlidir.ben değişimli yiyorum onları sürekli göğüs olmuyor belli sure sonra bıkkınlık geliyor.
     
  3. hasim301
    Offline

    hasim301 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2012
    Mesajlar:
    576
    Beğenileri:
    67
    Ödül Puanları:
    38
    gögüsü hiçbirşekilde yiyemiyorum ya ,butu nasıl yapıyorsun haşlama olarakmı? bu arada haşlama butta ne kadar yağ var
     
  4. mali67
    Offline

    mali67 Üye

    Katılım:
    25 Aralık 2015
    Mesajlar:
    1.885
    Beğenileri:
    2.593
    Ödül Puanları:
    123
    haşlama yapıyorum derisini üstünden alıyorum suyunu falan içmiyorum yağı komple ona çıkıyor çünkü.fazla yağ olduğunu zannetmiyorum.
    --- Mesaj birleştirildi, 16 Ocak 2016 ---
    pişirme poşetleri var butları içine koyup fırındada yapabilirsin derisini yemezsin o zamanda olur.
     
  5. hasim301
    Offline

    hasim301 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2012
    Mesajlar:
    576
    Beğenileri:
    67
    Ödül Puanları:
    38
    but deneyim artık,umarım kuru olmaz haşlama veya fırında
     
  6. mali67
    Offline

    mali67 Üye

    Katılım:
    25 Aralık 2015
    Mesajlar:
    1.885
    Beğenileri:
    2.593
    Ödül Puanları:
    123
    denemekle birşey kaybedilmez göğüs gibi yavan olmuyor en azından.
     
  7. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    353
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    dostum gogus yenmezmı? bende but yıyemıyorum gogus kuru olmuyorkı benım yaptıgım tavuk gogusu daha dogrusu annemın yaptıgı dısardan daha lezzetlı kup kup dogra tavada kendı yagında pısıo suyunu salıyo salınca biber domates ekle istersen salcada olur ama ben bıber domates kori eklıyom mukemmel lezzet oluyor en sonda pulbıber kekık yandanda makarna haslıyom ustune atıyom tavukdunyasından daha lezzetlı ınan:)
     
    SoldiersOfGod, mali67 ve stefan35 bunu beğendi.
  8. stefan35
    Offline

    stefan35 Üye

    Katılım:
    21 Kasım 2015
    Mesajlar:
    1.496
    Beğenileri:
    1.066
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İstanbul
    aynen güzel tarif
     
  9. hasim301
    Offline

    hasim301 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2012
    Mesajlar:
    576
    Beğenileri:
    67
    Ödül Puanları:
    38
    valla köri, koydum,1 ymk kaşık sıvı yağ bide sarımsak karıstırdım gene yiyemedim,tavuk gögsu agızda tuhaf tad bırakıyor yiyemuyorum,
    --- Mesaj birleştirildi, 16 Ocak 2016 ---
    kurudan çok agızda tuhaf tad bırakıyor o benim miğdemi alt üst ediyr
     
  10. farti
    Offline

    farti Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2011
    Mesajlar:
    399
    Beğenileri:
    125
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Tavuk sote yap ben ev yemekleri yiyorum genel olarak. Ayrıca bakliyat tüket mesela yeşil fasülye falan biber dolması bunda iyi protein oluyor ama yağda fazla olur. Nohut falan olabilir,kanat,but arkadaşın dediği gibi.
     
  11. 123Tıp
    Offline

    123Tıp Üye

    Katılım:
    7 Aralık 2015
    Mesajlar:
    13
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Izgara tavuk ya da butu pisirme posetine koyup firinda pisirebilirsin yumusacik ve lezzetli oluyo benim vazgecilmezim:) Posete koymadan biraz baharatlayabilirsin de damak zevkine göre
    Hic su koymadan pisirsen bile yagini suyuyla beraber birakiyo yani cok da yagli olmaz böyle
     
  12. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    353
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    hindi al hamsi al ton balıgı al lor al çare cok ben hepsını yemeye calısıyorum ama tavuk pratık 10 dkda hazır
     
  13. mali67
    Offline

    mali67 Üye

    Katılım:
    25 Aralık 2015
    Mesajlar:
    1.885
    Beğenileri:
    2.593
    Ödül Puanları:
    123
    etli kuru bakliyatta olur :)
    lorlu makarna lorlu ton balığı herşey olur :)
    şöyle bol etli kuru fasulye aynı anda hem bitkisel hem hayvansal gıda almış olursun.
     
  14. fbirfn
    Offline

    fbirfn Üye

    Katılım:
    19 Ekim 2014
    Mesajlar:
    399
    Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Kırmızı et, ton balığı


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    stefan35 bunu beğendi.
  15. hasim301
    Offline

    hasim301 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2012
    Mesajlar:
    576
    Beğenileri:
    67
    Ödül Puanları:
    38
    butu denicem benim 20 kg fazlam var ondan gögüs yemeye zorluyorum ama olmuyor but yapacam bundan sonra
    --- Mesaj birleştirildi, 17 Ocak 2016 ---
    internette butta 100 gramında 4 gram yag görünüyr derisi çıkartılmış,zararı olmaz herhalde kilo verme sürecime,sabahları yumurta ve light kaşar yiyorum,öğlen:1 kase yoğurtlu bulgur yanında tavuk
     
  16. Svastika
    Offline

    Svastika Üye

    Katılım:
    18 Haziran 2014
    Mesajlar:
    281
    Beğenileri:
    97
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    İngilizce Öğretmeni
    Yer:
    Eskişehir
    Pirzola favorimdir.
     
    stefan35 bunu beğendi.
  17. Ironstorm
    Offline

    Ironstorm Üye

    Katılım:
    24 Ocak 2016
    Mesajlar:
    9
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Göğüsleri uzun dikdörtken şekilde inceltiyoruz ne çok kalın nede çok ince olacak hale getiriyoruz daha sonra güzelce yıkıyoruz (ben en az 3 defa yıkıyorum) Daha sonra bi kapa alıp tuz karabiber kimyon pulbiber çok az domates Salçası çok az yağ daha sonra teflon tavaya atıp kısık ateşte pisiriyoruz dene pişman olmazsın
     
  18. ujohnz
    Offline

    ujohnz Üye

    Katılım:
    28 Eylül 2014
    Mesajlar:
    961
    Beğenileri:
    721
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Kırmızı et... bütün paranı kırmızı ete yatır derim...
     
  19. Cansins
    Offline

    Cansins Üye

    Katılım:
    7 Eylül 2015
    Mesajlar:
    17
    Beğenileri:
    16
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bayan
    Tavuk taşlığı
     
    stefan35 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş