Tavuk gögsü yardım

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve xrc1907 tarafından 7 Mart 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. xrc1907
    Offline

    xrc1907 Üye

    Katılım:
    19 Ocak 2014
    Mesajlar:
    21
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Bay
    Ben tavuk gögsünü haşlamak yerıne ince dilimlettirip yağsız tavada kızartıp öle tüketiyorum illa haşlamakmı gerekıyor böyle yapsam olmaz mı ?
     
  2. redpack
    Offline

    redpack Üye

    Katılım:
    22 Şubat 2014
    Mesajlar:
    744
    Beğenileri:
    428
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    sporcu
    Yer:
    istanbul
    bıktırmıcak şekilde istediğini yap şimdiden gecmiş olsun :D
     
  3. efervan
    Offline

    efervan Üye

    Katılım:
    3 Eylül 2013
    Mesajlar:
    210
    Beğenileri:
    87
    Ödül Puanları:
    38
    Evet harbiden doğrayınca protein kaybına neden olur mu ?
     
  4. doxux
    Offline

    doxux Üye

    Katılım:
    14 Mart 2011
    Mesajlar:
    2.723
    Beğenileri:
    2.788
    Ödül Puanları:
    123
    Tadını nasıl seviyorsan öyle yiyebilirsin. Pişirme şekli protein kaybına sebep olmaz. Ama şu var ki, sürekli kızartma yemek sağlık açısından zararlı, kanser riskini arttıran bir durum. Arada yenir ama sote, kavurma, fırınlama vs. tariflere baksan daha iyi olur. Bu arada tavuk göğsünü sevmiyorsan yemek zorunda değilsin, but ye ne bileyim.
     
    redpack bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş