Tavuk Göğsü

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Haxcı tarafından 30 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. Haxcı
    Offline

    Haxcı Üye

    Katılım:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    249
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    28
    Arkadaşlar günde 500 gr tavuk göğsü yemek çoğu sporcunun yaptığı bir şey ama merak ettiğim bikaç şey var.Şimdi haşlandığı halde mi 500 gr olucak yoksa haşlanmadan mı.Ben haşlanmadan alıyorum 500 gr haşlayınca düşüyo 250-260 grma.Besin değerleri düşüyor mudur ? Yani yaptığım doğru mu yoksa haşlandığı halde mi 500 gr olucak.
     
  2. 2pacist
    Offline

    2pacist Üye

    Katılım:
    14 Ekim 2014
    Mesajlar:
    743
    Beğenileri:
    443
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Dağcı
    Yer:
    Canada, Toronto
    Tavuk pişince suyu atar, proteinli kısmı kalır, çiğ 500 gr yiyorum ben.

    I believe in Fitness
     
  3. crixusHsn
    Offline

    crixusHsn Üye

    Katılım:
    30 Nisan 2015
    Mesajlar:
    21
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    doneme gore degısır eger yag yakımını hedeflemıyorsan ızgarada hafıf yaglı sebzelı guzel bır ogun hazırla derım :) yok eger dıyette ısen yagsız tuzsuz ızgara veya haslama ısını gorur
     

Sayfayı Paylaş