Tavuk göğsü haşlamaktan başka nasıl ne yapılabilir?

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve abjkli tarafından 5 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 25 üye.
  1. neverbackdown.
    Offline

    neverbackdown. Üye

    Katılım:
    11 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    1.016
    Beğenileri:
    672
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
  2. Acemii
    Offline

    Acemii Üye

    Katılım:
    22 Mart 2015
    Mesajlar:
    32
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    Ben Yağlı kağıt üzerinde fırına veriyorum tadı muazzam oluyor tavsiye ederim
     
  3. Ömer Faruk Topal
    Offline

    Ömer Faruk Topal Üye

    Katılım:
    14 Haziran 2014
    Mesajlar:
    59
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Yemekleri ne kadar saklayabiliriz buz dolabinda?
     
  4. gqn
    Offline

    gqn Üye

    Katılım:
    6 Eylül 2009
    Mesajlar:
    158
    Beğenileri:
    76
    Ödül Puanları:
    38
    2 Günü geçmemeli , günlük pişirebilmek en garantisi esasen. Tavuk bozulmaya meyilli bir gıdadır.
     
  5. OttomannSlapp
    Offline

    OttomannSlapp Üye

    Katılım:
    11 Nisan 2015
    Mesajlar:
    73
    Beğenileri:
    21
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Barfiks barı
    Nugget şeklinde pişirip tüketebilirsin. Benim çok hoşuma gidiyor hiçbir zararını da görmedim.
     
  6. abjkli
    Offline

    abjkli Üye

    Katılım:
    1 Ekim 2014
    Mesajlar:
    24
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Nugget galeta unuyla yapilmiyor mu? Ki bu da karbonhidrat demek.
     
  7. OttomannSlapp
    Offline

    OttomannSlapp Üye

    Katılım:
    11 Nisan 2015
    Mesajlar:
    73
    Beğenileri:
    21
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Barfiks barı
    O tarz pişirebilirsin dedim yani mısır unu kullanıyorum ben çok çok az ve hiçbir zararını görmedim.
     
  8. emlakci_hanim
    Offline

    emlakci_hanim Üye

    Katılım:
    4 Ağustos 2015
    Mesajlar:
    32
    Beğenileri:
    18
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Emlakçılık
    Yer:
    Istanbul
    Ben tavuk göğsünü ızgaralı mikro dalgada pişiriyorum.Pul biberleyip uzun ince keserek ızgarasına diziyorum.Izgaranın altına domates patates koyuyorum.Tümünün hazır olması 10-12 dakika.
    Tavuk göğsünde harika bir koku oluyor.Üstte pişen tavuğun suyu alttaki domates ve patateslere aroma veriyor.Bu tarif çok basit:) zamanı az olanlar yemekle uğraşmak istemeyenler için birebirdir.
     
    abjkli bunu beğendi.
  9. Gecce
    Offline

    Gecce Üye

    Katılım:
    13 Mayıs 2014
    Mesajlar:
    248
    Beğenileri:
    75
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    doxux'un verdiği tarif çok yerde uygulanan terbiye şekillerindendir ve tadı gerçekten güzel olur. Mesela kanatçılarında büyük kısmı terbiyede yoğurt kullanır :)
     
  10. abjkli
    Offline

    abjkli Üye

    Katılım:
    1 Ekim 2014
    Mesajlar:
    24
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Her turlu karbomhodrar hocam yine de.ama denemeye deger.tesekkurler.
     
  11. abjkli
    Offline

    abjkli Üye

    Katılım:
    1 Ekim 2014
    Mesajlar:
    24
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Bu terbiyeleme isini sutle yapmistim.bir de yogurtla deneyelim bakalim.:)
     
  12. abugraerol
    Offline

    abugraerol Üye

    Katılım:
    3 Ağustos 2015
    Mesajlar:
    36
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    8
    uskumruyu yapın 100 gr mında 25 gr potein var daha iyiy olur sizin için diyatında tanesi 3 tl balığın tarif söyle
    az yağ dökün karışık bahrat dökün mikro dalgada 3-4 dk yaptınızmı afiyet olsun lezetidr çok güzle ayrıça


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  13. abugraerol
    Offline

    abugraerol Üye

    Katılım:
    3 Ağustos 2015
    Mesajlar:
    36
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    8
    bir konu açarsnız sevinirm telden yazıyorum konu açamadım


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  14. underworld.
    Offline

    underworld. Üye

    Katılım:
    8 Nisan 2015
    Mesajlar:
    133
    Beğenileri:
    24
    Ödül Puanları:
    28
    Buharda pişirme en iyisi
     
  15. bunny58
    Offline

    bunny58 Üye

    Katılım:
    20 Aralık 2011
    Mesajlar:
    87
    Beğenileri:
    150
    Ödül Puanları:
    43
    Cinsiyet:
    Bay
    Güzelce kimyonla ve baharatlarla süsleyip kızartabilirsin. Ayrıca ben genellikle sebzeli yemek şeklinde yapıyorum. Hem sebzelerden vitaminimi alıyorum hemde sulu yediğim için dolaşım problemi olmuyor :)
     

Sayfayı Paylaş