çok az yağ kullanarak tavada yapabilirsin şu şekilde yapıyorum gayet lezzetli oluyor en azından tavuktan soğumassın ; ufak ufak doğra yanına soğan ve biberde doğraya bilirsin ince ince tat katar tavaya bir miktar yağı koy tereyağı tercih ediyorum önce soğan ve biberleri at pembeleşmeye yakın kıvama gelincede tavukları at üzerine zaten renginden uygun kıvama geldiğini anlayacaksındır
--- Mesaj birleştirildi, 1 Mart 2015 ---
eğer illa ki yağdan uzak durmak istiyorum dersen şunu da öneririm tavaya yoğurt koy üzerine sadece bir çay kaşığı yağ eklemen yeterli olacaktır hatta eklemesen dahi olur tavuğu yoğurdun üstüne dökerek de işini halledebilirsin bir nevi etin yanmasını önlemek amacıyla bulunan bir çözüm
Son düzenleme: 1 Mart 2015