Tavuk Göğsü - Bonfile

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve ibrahm1126 tarafından 5 Eylül 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. ibrahm1126
    Offline

    ibrahm1126 Üye

    Katılım:
    30 Ekim 2011
    Mesajlar:
    21
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    BİM yada ŞOK ta gördügüm tavuk göğsü veya bonfilelerin üzerinde Protein karbonhidrat değerleri yazmiyor.
    Maddi yönden veya besin değerleri yönünden hangisini tercih ediyorsunuz ?
     
  2. Extravaganza
    Offline

    Extravaganza Üye

    Katılım:
    16 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    1.513
    Beğenileri:
    2.554
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Ben şu ana kadar üzerinde besin değerleri yazan bir tavuk göğüsü aldığımı hatırlamıyorum :)

    Fakat avrupada satılan, dilimlenmiş, paketlenmiş olan et çeşitlerinde yazıyor.
     
  3. ibrahm1126
    Offline

    ibrahm1126 Üye

    Katılım:
    30 Ekim 2011
    Mesajlar:
    21
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Bunu sormamin nedeni göğüsden kemik ve deri parcalarini ayirdigimizda bonfile ile aşağı yukarı ayni et oranlari cikicak tercihin göğüsten yana sanirim :)
    birde bofile daha atiştirmalik gibi geliyor kızartip yesek yağlanma konusunda sıkıntı cıkartır mı ?

    Birde Alttaki konuya bi cevap yazabilirmisin yakin zamanda body e başlamayi düşünüyorum fakat kafamdaki sorular gitmeden olmas :)
    http://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme/beslenme-programimdaki-eksiklikler-yardim-79842.html
     
  4. FtgO
    Offline

    FtgO Üye

    Katılım:
    11 Aralık 2008
    Mesajlar:
    346
    Beğenileri:
    62
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Eskişehir
    Ben sadece balık eti yiyorum. Tavuk, kuzu, dana falan yemiyorum. Fabrika üretimi ilaçlı vs. doğal yetişmemiş hayvanları yememeye karar verdim. Balıkta ne kadar doğal bilmem ama en mantıklısı balık.
     
    Son düzenleme: 5 Eylül 2013

Sayfayı Paylaş