Tavugu nasıl yiyorsunz ?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve ReveR tarafından 24 Ağustos 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 16 üye.
  1. Ec0
    Offline

    Ec0 Yeni Üye

    Katılım:
    8 Eylül 2010
    Mesajlar:
    847
    Beğenileri:
    409
    Ödül Puanları:
    0
    banada bu bilgiyi üst kattaki komşu verdi imama kestiriyormuş oda iyice temizletiyormuş ayrıca kırmızı et aldığım kasap gayet güvenilir kontrol yapıldığı sıra dükkandaydım adamlar çıkana kadar bekledim ithal et yok ayrıca tv de çıktı ithal et normal ete göre daha geç pişer ve daha sert olur ithal et burdan anlaşılır at eşek eti ise kasaptan kasaba değişir ve fiyat farkı ile belli eder mesela dönerciler bütün 2.5 yerine 1.5 satarsa bilki vardır birşey sakatat filan konuyormuş ucuz dönerlere
     
  2. 4.arnold
    Offline

    4.arnold Üye

    Katılım:
    12 Haziran 2011
    Mesajlar:
    118
    Beğenileri:
    27
    Ödül Puanları:
    0
    hocam yine sen iyi bilirsin ama, yoğurt + pirinç yağlandırır.
     
  3. lordmarvel
    Offline

    lordmarvel Üye

    Katılım:
    6 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    580
    Beğenileri:
    216
    Ödül Puanları:
    0
    açıklarmısın ?
     
  4. mjj
    Offline

    mjj Üye

    Katılım:
    14 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    6
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bazen çiğ. olması gerektiği gibi...
     
  5. Ec0
    Offline

    Ec0 Yeni Üye

    Katılım:
    8 Eylül 2010
    Mesajlar:
    847
    Beğenileri:
    409
    Ödül Puanları:
    0
    yaw şimdi ben devam ediyi ozaman tavuk etinede ben hep haşlıyorum bir sorun olmaz heralde ben sadece etimi yiyim bakıyım işime diye hesap yapıyorum yemek filan lezzet aramıyorum yenmesi gerekirse bir yiyeceğin tadı kötü olsada yenir zamanla alışılır zaten
     
  6. antisteroid
    Offline

    antisteroid Yeni Üye

    Katılım:
    10 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    125
    Beğenileri:
    46
    Ödül Puanları:
    0
    ben tam bır tavuk sevdalısıyım her turlu yerım
    suanda tavuk gogsunu kusbası yapıp kısık ateste yagsız pısırıyorum
     
  7. kenan_23
    Offline

    kenan_23 Üye

    Katılım:
    8 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    243
    Beğenileri:
    68
    Ödül Puanları:
    28
    haşlama tavuğu tukasın közlenmiş biberiyle yiyiyorum güzel oluyor
     

Sayfayı Paylaş