Tavuğun pişirildikten sonra 30 gr azalması

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve totti1010 tarafından 10 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. totti1010
    Offline

    totti1010 Üye

    Katılım:
    19 Aralık 2014
    Mesajlar:
    26
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Pişirdikten sonra haliyle içindeki su buharlaşıp, yağı çözünüyor. Bir porsiyonda yemem gereken tavuk göğüsü miktarı 150 gr ise bu ölçümü pişirmeden önce mi yapmalıyım yoksa sonra mı? (pişirmeden önce 150 gr olan tavuk göğüsü pişirdikten sonra 120 gr düşüyor)
     
    Son düzenleme: 10 Ocak 2015
  2. Ascomycetes
    Offline

    Ascomycetes Üye

    Katılım:
    3 Şubat 2014
    Mesajlar:
    294
    Beğenileri:
    65
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Pişirmeden önceki ölçümü baz almalısın. Zira 50 gram bulgur pilavı da pişince 150 gr. olabiliyor.(su alıp şiştiği için)
     

Sayfayı Paylaş