Supplementsiz beslenme programı

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve uykusaati tarafından 29 Ağustos 2013 başlatılmıştır.

beslenme programı nasıl?

  1. iyi

    oy sayısı 4
    80,0%
  2. ortalama

    oy sayısı 0
    0,0%
  3. tamamen kötü

    oy sayısı 1
    20,0%
  4. fena değil ama supplement alsan daha iyi olur

    oy sayısı 0
    0,0%
  5. boşuna kasma. supplementsiz olmaz

    oy sayısı 0
    0,0%
Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. uykusaati
    Offline

    uykusaati Üye

    Katılım:
    2 Haziran 2011
    Mesajlar:
    34
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    18
    Merhaba,
    Planladığım beslenme programı aşağıdaki gibi. akşam yemeğinde belki balık yerine tavuk olur. bulgur yada pirinç görünen yerlerin de alternatifi makarna. öğle yemeğindeki baklagil ise günlere göre değişiklik gösterebilir ama değerler yaklaşık aynı. kaliteli protein hesabı yaparken yumurtayı 1'le, hayvansalları 0,8'le, baklagilleri ise 0,4'le çarptım.
    Spordan sonra muz. eve gidip hafif bir yemek.
    bir yerlere de hafif kuruyemiş sokuşturacağım.

    yemekleri çok az yağlı bazen de yağsız yapıyorum. aldığım yağ ise genellikle gıdaların içindeki kendi yağları.

    2 yıldır yapıyorum. bu yıl 8 ay çalıştım. son aylarda kilo alımı ve hacimlenme durmuştu. Ramazanda ara verdim. biraz kilo kaybı oldu. Yağdan da kayıp oldu muhtemelen. Birkaç ay kondisyon yapıp kalan yağları da azaltıp sonra tekrar yüklenmeye başlamayı düşünüyorum. Ama gelecek nasıl olur bilemiyorum.

    Birkaç aylık kas kaybetmeden yada az kaybederek kilo vermek için aşağıdaki programı yapmayı planlıyorum.

    kollar ramazandan önce 38,5'ti. şimdi 37. bel 86. kemik yapısı olarak normalin üstünde geniş omuzlarım var. o yüzden ölçümlerle görünüş örtüşmüyor.

    Haftada 4-5 gün çalışacağım.

    Yorumlarınızı bekliyorum

    gram kal pro kalitelip. yağ karhid
    Yumurta 120 189,6 14,5 14,5 13,4 0,0
    Et 50 78,0 9,9 7,9 4,0 0,0
    Peynir 50 144,5 11,3 9,0 10,8 0,0
    Ekmek 100 276,0 9,1 3,6 0,8 56,4
    tereyağı 5 35,9 0,5 0,2 4,1 0,0
    zeytin 25 51,8 0,5 0,2 0,1 0,5
    bal 10 31,5 0,0 0,0 0,0 7,8
    toplam 807,2 45,7 35,4 33,1 64,7
    hayvansal 35,6 31,4


    tavuk 100 114,0 23,2 18,6 1,7 0,0
    kuru f, 50 170,0 11,2 4,5 0,8 30,7
    pirinç 100 363,0 6,7 2,7 0,4 80,4
    yoğurt 200 122,0 6,6 5,3 6,6 9,2
    domates 100 22,0 1,1 0,4 0,2 4,8
    salatalık 50 7,0 0,3 0,1 0,1 1,6
    soğan 25 9,5 0,4 0,2 0,0 2,2
    zyağı 5 44,2 0,0 0,0 5,0 0,0
    toplam 851,7 49,4 31,7 14,8 128,8
    hayvansal 23,2 18,6

    Et 200 312,0 39,4 31,5 16,0 0,0
    bulgur 100 357,0 10,3 4,1 1,2 78,1
    yoğurt 100 61,0 3,3 2,6 3,3 4,6
    Elma 150 87,0 0,3 0,1 0,9 22,5
    toplam 817,0 53,3 38,4 21,4 105,2
    hayvansal 42,7 34,2

    muz 200 170,0 2,2 0,9 0,4 9,9


    Somon 250 387,5 50,8 40,6 20,5 0,0
    patlıcan 100 25,0 1,2 0,5 0,2 5,6
    patates 100 76,0 2,1 0,8 0,1 17,0
    kabak 50 13,0 0,5 0,2 0,1 3,3
    yağ 5 44,2 0,0 0,0 5,0 0,0
    Ekmek 50 138,0 4,6 1,8 0,4 28,2
    Turp 100 19,0 0,9 0,4 0,1 4,2
    toplam 702,7 60,0 44,3 26,4 58,3
    hayvansal 50,8 40,6


    gün toplamı 3348,6 210,6 150,7 96,1 366,9
    hayvansal 152,3 124,7
     
    Son düzenleme: 29 Ağustos 2013

Sayfayı Paylaş