superfresh altın balık

Konusu 'Marka Marka Besin Değerleri' forumundadır ve gakkos tarafından 24 Ocak 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. gakkos
    Offline

    gakkos Üye

    Katılım:
    9 Aralık 2006
    Mesajlar:
    445
    Beğenileri:
    637
    Ödül Puanları:
    103
    Meslek:
    tekstil
    Yer:
    istanbul
    ‹çindekiler : Alaska mezgit (%60), galeta, bu¤day unu, bu¤day niflastası, tuz, su.
    Ingredients : Alaskan pollack (%60), bread crumbs, wheat flour, wheat starch,
    salt, water.
    Tüketim önerisi / Consumption Suggestion
    Fritözde: Çözünmesini beklemeden 180°C önceden ›s›t›lm›fl ya¤da 2 dakika 30 saniye
    k›zart›n. En iyi sonucu almak için 6 ölçek ya¤ içerisine 1 ölçek Altın Balık
    konulmas› tavsiye edilir.
    Tavada : S›v› ya¤ı tavada k›zd›r›n. Alt›n Bal›kları düzenli olarak çevirerek
    alt›n sar›sı renk al›ncaya ve ç›t›r ç›t›r oluncaya kadar 7 dakika k›zart›n.
    In fryer : Without thawing, fry in 180°C hot oil for 2 minute 30 second.
    For the best result, it is recommended to fry 1 scale of Golden Fish
    in 6 scales of oil.
    In pan : Heat oil in pan, fry in hot oil by stiring for 7 minutes till
    the Golden Fish become gold colour and crispy.
    Barkod / Barcode: 8690612416508
    Koli içi adedi / Units per carton: 10 x 300 g
    100 g’daki Enerji ve Besin Ö¤eleri / Nutrition Facts (100 g)
    Enerji /


    100 g’daki Enerji ve Besin Ö¤eleri / Nutrition Facts (100 g)
    Enerji / Energy :96 kcal / 402 kj
    Protein / Protein : 7,7 g
    Ya¤ : 0,22 g
    Fat Karbonhidrat / Carbohydrate : 15,8 g
     

    Ekli Dosyalar:

  2. Gwindor
    Offline

    Gwindor Üye

    Katılım:
    6 Ocak 2011
    Mesajlar:
    112
    Beğenileri:
    21
    Ödül Puanları:
    0
    reklamlarda gördüğümde bu ürün hakkında yenilebilir diye düşünmüştüm ama sonra yağda kızardığını farkettim yağda kızarması dezavantaj değil mi bizim için.
     
  3. gakkos
    Offline

    gakkos Üye

    Katılım:
    9 Aralık 2006
    Mesajlar:
    445
    Beğenileri:
    637
    Ödül Puanları:
    103
    Meslek:
    tekstil
    Yer:
    istanbul
    evet yağda kızarması kötü :( ama ben fırında yaptım tadı güzeldi
     
  4. vinternatt
    Offline

    vinternatt Üye

    Katılım:
    3 Eylül 2010
    Mesajlar:
    286
    Beğenileri:
    385
    Ödül Puanları:
    73
    Daha sağlıklı pişirmenin elbette bir yolu vardır. Bu ürün aslında benim gibi yemek konusunda fazla seçici olan veya deniz ürünlerini kolay kolay tüketemeyen (zevk meselesi) insanlar için uygun olabilirdi.

    Fakat fiyatı 4 ila 8 tl arasında değişiyor. Bütün paketteki toplam protein miktarı 20-25 gramı zor buluyor ve karbonhidratı gereğinden fazla. Zaten tüketenler de balık tadının pek gelmediğini daha çok galeta unu, nişasta vs. tadlarını aldıklarını söylüyorlar. O yüzden sporcular için pek uygun değil.

    Bırakın çocuklar yesin :D
     
  5. murderali
    Offline

    murderali Üye

    Katılım:
    22 Eylül 2010
    Mesajlar:
    391
    Beğenileri:
    81
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    Ben yağsız kızarttım tavad****ızartmada olmadı ama çok güzel oldu. :)
     

Sayfayı Paylaş