soya eti hakkında!

Konusu 'Geri Dönüşüm Kutusu' forumundadır ve pierce34 tarafından 15 Mart 2008 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. pierce34
    Offline

    pierce34 Üye

    Katılım:
    1 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    3
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    normal et yerine soya eti yesek daha mı faydalı olur!
    yaptığım araştırmaya göre protein değeri normal etten daha yüksek ve yağ içermiyor.

    kullanan yada bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan
    yorum bekliyorum:)
     
  2. betreyal
    Offline

    betreyal Üye

    Katılım:
    23 Ekim 2007
    Mesajlar:
    135
    Beğenileri:
    31
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    Hmm ben denemıstım cok büyük ümitlerle ama fos çıktı... tavsiye etmem sonuçta ne kadar protein içerirse içersin hayvansal protein kadar iş görmez. Ayrıca piyasada bulunanların çoğu işlemden geçirilip kurutuluyo bu sırada ve paketlenirken birsürü kimyasal ekleniyo kötü demiyorum ama benim içime sinmemişti. Satılanların çoğu kurutulmuş önce alıp 10-15 dakika suda haşlıyosun fasulye kadar olan taneler büyüyüp kuşbaşı kadar oluyo ilk yapyığımda çok şaşırmıştım..:) Sonra süzüp yağda pişirebilirsin... İstersen bidene...:)
     
  3. diez
    Offline

    diez ADMIN Yönetici Admin

    Katılım:
    18 Ocak 2006
    Mesajlar:
    12.497
    Beğenileri:
    14.498
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    forumda soya anahtar kelimesi ile arama yapınız..arama yapmadan lütfen başlık açmayınız..
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş