Somon balığı tarifi Somon balığı tarifi malzemeler: 4 dilim somon balığı 2 çorba kaşığı margarin 4 adet defne yaprağı 1 adet soğan 1 adet limon Maydanoz Taze patates Karabiber Tuz Mısır Somon balığı tarifi hazırlanışı: Her bir somon dilimini kare folyo kağıdın üzerine yerleştirin. Her bir dilimin üzerine bir parça margarin, defne yaprağı, biraz maydanoz, soğan ve bir dilim limon koyun. Tuz ve karabiber ekleyin. Somonları folyo kağıdının içine koyun ve önceden ısıtılmış 180 derecedeki fırına yerleştirin. Kabın içine su ekleyin. Fırında 15- 20 dakika pişirin. Taze patates ve mısırla süsleyerek servis edin. mercimek çorbası aşure tarifi brokoli çorbası ezogelin çorbası
Tarifler için teşekkürler ancak, bana biraz amaç alt sıralara yerleştirilen linklerle reklam yapmak gibi geldi. )