Sizce jinekomasti varmı

Konusu 'Yeni Başlayanlar Bölümü' forumundadır ve adm78 tarafından 11 Haziran 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. adm78
    Offline

    adm78 Üye

    Katılım:
    31 Aralık 2008
    Mesajlar:
    28
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaşlar yeniyim. sizce göğüslerimde anormal bir büyüklük var mı? boyum 173 kilom 87



    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  2. ozen
    Offline

    ozen Üye

    Katılım:
    9 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    11
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    o kiloya normal bnce bu göğüsler benim sınıfımda bi arkadasşım var boyu 1.72 kilosu 85 inan seninkiler onunkiler yanında ufak kalır
     
  3. zumruduanka
    Offline

    zumruduanka Üye

    Katılım:
    20 Haziran 2010
    Mesajlar:
    167
    Beğenileri:
    39
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    pazarlama
    Yer:
    istanbul
    muhtemelen var benim tavsiyem önce bir endokrinoloğa git hormon ölçümü yaptır (testosteron ve estradiol)
     
  4. adm78
    Offline

    adm78 Üye

    Katılım:
    31 Aralık 2008
    Mesajlar:
    28
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    10 kilo versem belki kaybolur. o zamanda kaybolmazsa bir müdahale şart.
     
  5. oquzhan123
    Offline

    oquzhan123 Üye

    Katılım:
    10 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    13
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    bende jinekomasti ameliyatı geçirdim az cok anlarım bu jinekomastidir %85 eminim

    ve eğer emin olmak ıstorsan söyle acıklıyım bi göbeğin veya herhangi biyerindeki yağları tut bide gögüs ucundaki yağları jinekomasti varsa (ki olduğu taktirde genelde gögüs ucundan anlasılır )
    gögüs ucunu sıktıgın zaman sertse yanı gobegındekı gıbı bı yumusaklık yoksa jinekomastidir

    ele gelir zaten jinekomasti varsa
     
  6. umut205gti
    Offline

    umut205gti Üye

    Katılım:
    8 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    215
    Beğenileri:
    138
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    çorlu
    spor yaparak kaybolacak birşey gibi geldi bana.
    biraz spor biraz da dengeli beslenme .
     
  7. izmirdenselamlar
    Offline

    izmirdenselamlar Üye

    Katılım:
    11 Ekim 2016
    Mesajlar:
    19
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Bay
    bundan 4 ay önce libido düşüklüğü şikayetiyle tedaviye başladım. 4 paket testojel E vitamini ve çinko kullandım. 4 ay önceki tahliller

    SERBEST TESTESTERON:13.6 8.69-54 DEĞER ARALIĞI TOTAL TESTESTERON:361 229-786 DEĞER ARALIĞI
    TSH:4.3 FSH:2.66 1.27-19 DEĞER ARALIĞI LH:2.62 DEĞER ARAŞIĞI1.24-8.62
    PROLAKTİN (PRL): 9.83 2.7-18 DEGER ARALIĞI ESTRADİOL 16 DEĞER ARALIĞI :20-47
    FT4 (SERBEST) - 1.31 ng/dL 0.88 - 1.72

    4 AY SONRASI:

    PROLAKTİN :4.36
    TOTAL TESTO: 617
    FSH:3.2 LH : 1.9
    ESTRADİOL :50
    SERBEST TESTO :15.11

    şuan testogel i bıraktım libido iyi fakat e2 (estradiol) ve progesteron üst sınırın üstünde çıktı. gögüslerde hafif büyüme ve ağırlık hissi var. gögüs çalısınca fazla şişiyor sanki. anlayacağınız bi huzursuzluk yaptı. bunun için bir tavsiyeniz var mı. birde lh düşük geldi bana 1.9 sizce normal mi?
     

Sayfayı Paylaş