Sinangil Tam Buğday Unu

Konusu 'Marka Marka Besin Değerleri' forumundadır ve warhunter tarafından 6 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. warhunter
    Offline

    warhunter Üye

    Katılım:
    8 Şubat 2013
    Mesajlar:
    2
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    ailemde bolca diyabet hastası bulunuyor ve doktorları tam buğday unlarını kullanmaları konusunda tavsiyede bulunuyordu fakat ben hep kafamdan
    ''un undur ne farkı olacakki'' gibisinden düşünüyorken markette bu ürünle karşılaştım. merak edip besin öğelerini incelediğimde şaşırdım baya.
    un ile yapabileceğim türlü türlü şeyleri düşündüm ve hemen sepete attım bi tane :) şimdi de bu bilgiyi sizinle paylaşmayı borç bildim sevgili bodyforumtr ailesi


    Karbonhidrat: 58,2
    Yağ: 1,82
    Lif: 16,43

    Protein min. %7 diyor ama bitkisel protein diye pek önemsemiyorum

    unun kompleks karbonhidrat olması ve içerdiği yüksek lif oranı sayesinde (düşük glisemik indeks) gönül rahatlığıyla tüketebileceğimizi düşünüyorum
    umarım yanılmıyorum :oops:

     
  2. UfukArda
    Offline

    UfukArda Üye

    Katılım:
    5 Haziran 2011
    Mesajlar:
    54
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Bursa
    lif oranu çok yüksek.bağırsaklarımızı on numara çalıştırır ve emici tüyleri temizler. proteinli krep yapımında kullanılabilir.paylaşım için teşekkürler
     
    warhunter bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş