salam

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve steeve tarafından 17 Temmuz 2006 başlatılmıştır.

  1. steeve
    Offline

    steeve Üye

    Katılım:
    16 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    76
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Moskova
    abilerim ya tavvuk etinden yapılmıs salam kilo yaparmı?cokmudur kilorisi yag yaparmı?
     
  2. Veyron
    Offline

    Veyron Özel Üye

    Katılım:
    10 Eylül 2004
    Mesajlar:
    1.884
    Beğenileri:
    435
    Ödül Puanları:
    93
    Yer:
    Republic Of Fenerbahce
    sadece tavuk eti kullanılarak salam varmıdır bilmem ama tavuk derisi baya bi yağlıdır salamın içinde bol bol kullanılır .tavuk bacaklarını bile kullandıklarını duymuştum..

    salam demişken türkiyedeki kırmızı et üretiminin 3 te 1 i kadarda domuz eti üretimi var ve domuz etinin en çok kullanıldığı ürünler salam sosis gibi ürünler ...
     
  3. SCHWARZXXL
    Offline

    SCHWARZXXL Özel Üye

    Katılım:
    15 Mart 2006
    Mesajlar:
    3.591
    Beğenileri:
    4.610
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Bence salam sosis gibi endüstriyel ürünlerden kaçınmak gerek. Paso yağı basıyorlar zira. İçinde etin esamesinin bile okunduğundan şüpheliyim. Büyük marka olmuş şirketler bile et oranını düşük tutuyor diye biliyorum.
     
  4. steeve
    Offline

    steeve Üye

    Katılım:
    16 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    76
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Moskova
    hımm demek oluo ki salam yemioz cok sagolun arkadaslar ;)
     
  5. konadabokar
    Offline

    konadabokar Üye

    Katılım:
    9 Mart 2006
    Mesajlar:
    105
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    borsa
    Yer:
    karşıyaka
    benim valide uzun süre pınar et'te çalıştı o yuzden üretim tesislerini nasıl üretildiğini falan iyi biliyorum hiç korkunuz olmasın domuz falan yok fakat hayvanın kemikleri bile kıyma oluyor ve içine dayanıklığı arttırmak için konulan maddelerden sonra meydana gelen karışımı görseniz ağzınıza salam ve sosis koyamazsınız eminim
     
  6. NEFELIS
    Offline

    NEFELIS Üye

    Katılım:
    31 Mayıs 2006
    Mesajlar:
    422
    Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    0
    ilk ağızdan böyle bi yazıyı okumak gerçekden çok kötü ama tahmin edebiliyorum

    yıllardır salam sosis yedik belki bilmeden belki bile bile ama bari bundan sonra yemeyeli arkadaşlar
     
  7. steeve
    Offline

    steeve Üye

    Katılım:
    16 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    76
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Moskova
    bitti o is zaten.yemi,cem :?
     
  8. mudkicker
    Offline

    mudkicker Üye

    Katılım:
    8 Ocak 2006
    Mesajlar:
    443
    Beğenileri:
    41
    Ödül Puanları:
    0
    yeyip yememeye karar verirken forumda sormak yerine bi süpermarkette eline alip üzerindeki besin değerlerini okuyabilirsin. Bence daha faydalı olur. Ben kışın tavuk salamı yerim. Bulk zamanı yağın pek zararı olmaz. Ki protein oranıda çok düşük değil.
     
  9. steeve
    Offline

    steeve Üye

    Katılım:
    16 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    76
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Moskova
    baktım abi ama ne kadar dogrudur kestiremedim yemek o yuzden sordum..yag oranı cok yuksek mesela bana uymaz..
     
  10. emrah
    Offline

    emrah Üye

    Katılım:
    4 Kasım 2005
    Mesajlar:
    943
    Beğenileri:
    124
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Personal Trainer
    Yer:
    istanbul
    bu tars besınler vucuda fayda kazandırmaz arkadasım ben bır yerde daha duymustum demır vıtamını olduroymus galıba salamlar ama yag konusunda cok dur ben tavsıye etmem
     
  11. steeve
    Offline

    steeve Üye

    Katılım:
    16 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    76
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Moskova
    evet cok yaglılarmıs zaten bıttı o ıs
     
  12. mudkicker
    Offline

    mudkicker Üye

    Katılım:
    8 Ocak 2006
    Mesajlar:
    443
    Beğenileri:
    41
    Ödül Puanları:
    0
    Bahsettiğiniz salamların light olanlarida mevcut...
    Temel protein kaynağı olarak yada temel besin olarak kullanılması sağlıklı olmaz ama değişiklik için iyi gidiyor. Tavsiye ederim ;)
     
  13. R2D2
    Offline

    R2D2 Üye

    Katılım:
    11 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    11
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    MUHENDİS
    Yer:
    ANKARA
    zaten salamın rengin den de içinde dogru durust et olmadığı net bi şekilde belli oluyo. light ton balığı bence gayet ii bi urun ama biraz da pahalı
     

Sayfayı Paylaş