Sığır Jelatininden Şeker İçermeyen Meyveli Jöle Nasıl Yapılır ?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Body.26 tarafından 14 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. Body.26
    Offline

    Body.26 Üye

    Katılım:
    30 Ekim 2011
    Mesajlar:
    124
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Eskişehir
    Arkadaşlar merhaba. Hem tatlı ihtiyacının karşılanması hemde protein alma bakımından sığır jelatinli jöle yapmayı düşünüyorum. Araştırdım bu sitede de kimileri meyve suyuyla karıştırıp buzdolabına koyulduğunda jelibon gibi olduğunu söylemiş zamanında ama bunun ölçüsü nedir ? Yaprak jelatin mi almalıyım yoksa toz halinde mi ? İnternet'de kimi tariflere bakıyorum şekerde atıyorlar o yüzden içime sinmiyor. Cevap için şimdiden teşekkürler.
     

Sayfayı Paylaş