Sürekli haşlanmış tavuktan bıkanlara...

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve pepecix55 tarafından 9 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. pepecix55
    Offline

    pepecix55 Üye

    Katılım:
    26 Aralık 2013
    Mesajlar:
    23
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Merhaba ben haşlanmış tavuktan bıktığım için daha lezzetli ve bol proteinli bir yemek hazırladım ve lezzetli hemde protein ağırlıklı oldu ayrıca az malzeme istiyor ve çok pratik.Benim gibi olanlar içinde tarifin paylaşılması gerektiğini düşündüm.
    Malzemeler:

    1-Kendinize yetecek kadar haşlamak için aldığımız tavuktan. (tavuk göğüsü)
    2-Teflon tava.
    3-Salça

    Yapılışı:

    1-Tavuk göğüslerin küçük parçalarla küp şeklinde kesip bir kaseye dökün.
    2-Kasedeki tavukları teflon tavaya kısık ateşle birlikte atın.
    3-2 veya 3 dakika sonra tavuklara yarım yemek kaşığı salça koyun.
    7 dakika sonra tavadan alın afiyet olsun..

    Not:Lapa pilav ve yoğurtla birlikte yiyebilirsiniz.
     
  2. Halili İbrahim
    Offline

    Halili İbrahim Üye

    Katılım:
    16 Kasım 2013
    Mesajlar:
    111
    Beğenileri:
    62
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci Uni
    Yer:
    Gaziantep
    1.si Kesilen tavukları madem direk tavaya atabiliriz niye kaseye koyuyoruz =)
    2.si ise bu bildiğimiz soslu tavuk kavurma olmuş yani bu bilinmeyen bir şey değil =-^_^
    Şaka ile karışık iyi niyetli bir yorum yapayım dedim ;)
     

Sayfayı Paylaş