Risotto

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve leonessa tarafından 1 Temmuz 2006 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. leonessa
    Offline

    leonessa Üye

    Katılım:
    13 Haziran 2006
    Mesajlar:
    27
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    Ben bunu ilk defa İtalya'da denedim ve cok hosuma gitti, üstelik sağlıklı ve de hafif, pilav gibi yağlı değil... Kırık pirinci suda haşlayın ama cok fazla degil,hafif çig kalacak, sonra icine istediginiz baharatları ekleyin. Tercihen feslegen, mis gibi kokutur. Hasladıgınız pirincin üzerine ne isterseniz koyun. Benim tercihim domates parcaları, mantar, zeytin, mısır taneleri, bezelye taneleri, artık evde ne varsa:) Dilerseniz üzerine peynir ya da ton balıgı bile koyabilirsiniz.. Üzerine zeytin yagı döküp dökmemek size kalmış. Sıcak ya da soğuk tüketebilirsiniz. Afiyet olsun:)
     
  2. hulk216
    Offline

    hulk216 Üye

    Katılım:
    21 Kasım 2006
    Mesajlar:
    9
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Endüstri mühendisi
    Yer:
    KIBRIS
    saol abi bilgilendirdiğin için...
     
  3. conanthebarbarian
    Offline

    conanthebarbarian Üye

    Katılım:
    13 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    182
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    Beni hiç açmadı valla :( Bende risottoyu etli bişey sanmıştım
     
  4. uniq7
    Offline

    uniq7 Üye

    Katılım:
    14 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    bide sarap eklenmıyormuydu ?
     

Sayfayı Paylaş