proteinli poğaça!!!

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve hasjay tarafından 16 Aralık 2007 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 18 üye.
  1. betreyal
    Offline

    betreyal Üye

    Katılım:
    23 Ekim 2007
    Mesajlar:
    135
    Beğenileri:
    32
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    :D tart fikri süper valla bende bu ara aynı tarifteny ola çıkıp tatlı krizine çare oluvak bi tarif deniyorum. Proteinli cookie. Tarifi Oturtur oturtmaz yayınlarım forumda.
     
  2. Blood
    Offline

    Blood Üye

    Katılım:
    1 Ocak 2008
    Mesajlar:
    25
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    abi sen aşmışsın valideyi kandırırsam bende deneyecem bunu
     
  3. volvoxcnt
    Offline

    volvoxcnt Üye

    Katılım:
    12 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    8
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    porotein yapısı 42 dereceden sonra bozulmaya başlıyor. bu nedenle değeri biraz daha düşük olmalı bu karışımın. bu haşlanmış yumurta beyazı için bile geçerlidir.
    vitaminler ise daha düşük sıcaklıkta bozunabiliyor.
    ısı karbonhidrata ve yağa fazla etkide bulunmuyor.
     
  4. Reddie
    Offline

    Reddie Üye

    Katılım:
    8 Ekim 2005
    Mesajlar:
    1.214
    Beğenileri:
    388
    Ödül Puanları:
    93
    bu soyanin aminoasit profili dusuk diye havanda aminoasit dovup icine ondan da kattigimi soylemedim tabi size :D

    gayet iyi bir besin arkadaslar yemeklerin yaninda birer tane cok iyi oluyor tikiyor direk 3-4 saat toksunuz thums:
     
  5. Enigma
    Offline

    Enigma Üye

    Katılım:
    15 Mart 2007
    Mesajlar:
    161
    Beğenileri:
    69
    Ödül Puanları:
    38
    ona bakarsan bizim protein falan alamamamız lazımdı.hangimiz tavuğu 42 derecede haşlama başarısını gösterebiliyoki? :)
     
  6. salvadore_xp
    Offline

    salvadore_xp Üye

    Katılım:
    25 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.113
    Beğenileri:
    531
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul and Giresun
    Demek ki şu ana yediğimiz tüm besinlerlerin protein değeri sandığımızın çok altında ve yapısı bozulmuş halte. Ben de diyorum: neden hala üçgen olamadım :D
     
    aphelion bunu beğendi.
  7. nymph3tamin3
    Offline

    nymph3tamin3 Üye

    Katılım:
    26 Ekim 2007
    Mesajlar:
    21
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Izmir
    abi valla kutlarım seni ! protein değeri ısıtılca ve soya unu hesaplarını yaptığımızda ne kadar düşerse düşsün 1-2 taneyle biz bu işi götürürüz abi
    ya arkadaşlardan biride proteinli tatlı bişiler yapmanın tarifini verse yaa şöle bi irmik helvası :D
     
  8. okaysarac
    Offline

    okaysarac Üye

    Katılım:
    18 Ekim 2005
    Mesajlar:
    336
    Beğenileri:
    28
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Grafik Tasarimci
    Yer:
    Istanbul
    Hahah irmik helvasi mi bu gidisle biz kendi helvamizi yicez gibi geliyor :)
     
  9. aneximandros
    Offline

    aneximandros Özel Üye

    Katılım:
    14 Aralık 2007
    Mesajlar:
    1.830
    Beğenileri:
    2.154
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    Teorik Kimya
    Yer:
    USA
    Ben cikolatali protein tozunu iki olcek keke koyup yapmistim. Hic fena olmamisti. Tadini oldurmeden kekin ne kadar konulabilecegini deneme-yanilma yoluya bulmak lazim.
     
  10. hasjay
    Offline

    hasjay Üye

    Katılım:
    31 Ekim 2007
    Mesajlar:
    117
    Beğenileri:
    72
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaşlar daha öncede belirttiğim gibi lütfen bu besin supplement gibi algılanmasın.sadece yardımcı besindir...bazı arkadaşlar hamura amino acid ezip yapmışlar.fena fikir değil.protein miktarı böylece daha da artmış olur...afiyet olsun.saygılarımla
     
  11. blackjoys
    Offline

    blackjoys Üye

    Katılım:
    21 Mart 2009
    Mesajlar:
    15
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    istanbuL
    Dün aksam oturdum yaptım ama beceremedım heralde gorunut olarak 10 numara oldu ama tad olarak inan bana irenç otesii acaba çökelektenmi oldu yada soya ununun tadımı oyle hic yemedıgım ıcın onceden hangısı oldunu bilmiyorum ?...

    güzel paylaşım ama yapabilene :)
     
  12. mma-
    Offline

    mma- Üye

    Katılım:
    16 Nisan 2012
    Mesajlar:
    452
    Beğenileri:
    235
    Ödül Puanları:
    53
    Bakalım suan fırında tarıf ıcın cok tesekkurler. tek beceremedım yardım aldım annemden :)
     
  13. toldoyevic
    Offline

    toldoyevic Üye

    Katılım:
    13 Ocak 2012
    Mesajlar:
    5
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yapan biri resim yollasın da görelim merak ettim ya :D
     
  14. Profane
    Offline

    Profane Üye

    Katılım:
    22 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    72
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Mühendis
    Yer:
    Almanya
    Az önce bi arkadaşın konusundan gördüm. Hindi pastırması güzel bir alternatif olarak gözüküyor. 25 gr. gibi bi protein söz konusuymuş hindi pastırmasında. Bazı ihmaller yapıp tadını güzelleştirmek adına eklenebilir sanki. İnce doğranıp lorla bile harmanlanabilir.
     

Sayfayı Paylaş