Proteinleri pişmiş olarak mı yoksa çiğ olarak mı tartmalıyım

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve bena efsanesi tarafından 18 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. bena efsanesi
    Offline

    bena efsanesi Üye

    Katılım:
    6 Temmuz 2016
    Mesajlar:
    34
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    Evet beyler soru açık ve net

    Evde yemekleri annem yaptigi icin tavuk genelde 3 gunluk felan oluyor. Toplu yapiliyor yani.

    Bunu cigken agirligini tartip yiyecegim ogun miktarina göre goz karari ayarlamam mi daha iyi olur

    Yoksa piştikten sonra tabaga alirken tartmak mi

    Tavugun kesim şekli pisirilis yöntemine gore felan cok degisim olur mu
     
  2. respect2us.23
    Offline

    respect2us.23 Üye

    Katılım:
    17 Temmuz 2016
    Mesajlar:
    313
    Beğenileri:
    130
    Ödül Puanları:
    43
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Academy of Nutrition and Dietetics
    Besinler piştikten sonra tartışılmaz. Yemek piştikten sonra ne kadar tavuğun kaç gram geldiğini göz kararı bilir ona göre ayarlarsın
     

Sayfayı Paylaş