Protein ve karbonhidrat ölçümü

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve nickyromero tarafından 21 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. nickyromero
    Offline

    nickyromero Üye

    Katılım:
    26 Ekim 2016
    Mesajlar:
    9
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Arkadaşlar karbonhidratları (pirinç,bulgur vb) ve proteinlerin (et,tavuk) gramını ölçerken pişmiş halinimi yoksa pişmemiş halinimi ölçüyorduk yardımcı olursanız sevinirim..
     
  2. Hakan4961
    Offline

    Hakan4961 Üye

    Katılım:
    29 Aralık 2015
    Mesajlar:
    307
    Beğenileri:
    89
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Kardeşim ben genelde k.hidratları pişmemiş olarak ölçüyorum , tavuk falan piştikten sonra , çünkü tavuk piştikten sonra içindeki suyu bırakıyo baya küçülüyo .
     
  3. respect2us.23
    Offline

    respect2us.23 Üye

    Katılım:
    17 Temmuz 2016
    Mesajlar:
    1.275
    Beğenileri:
    688
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Diyetisyen
    Bütün besinler için pişmemiş değerler referans alınır.
     
    babaoglu31 bunu beğendi.
  4. nickyromero
    Offline

    nickyromero Üye

    Katılım:
    26 Ekim 2016
    Mesajlar:
    9
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    teşekkürler fikirleriniz için ama bazılarınız pişmiş bazılarınız pişmemiş ölçülür diyor kararsız kaldım
     

Sayfayı Paylaş