protein tozunun kendisini pişirme

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve DKN tarafından 18 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 10 üye.
  1. DKN
    Offline

    DKN Üye

    Katılım:
    20 Aralık 2015
    Mesajlar:
    49
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    tozumu şekerinden ve tadından arındırıp sade içmek için biraz araştırma yaptım. şekerin yandığı zaman özelliğini kaybettiğini öğrendim ve 1 ölçeği birşey karıştırmadan katmadan attım tavaya rengi dönene kadar yaktım. içimi acı şekersiz kahve oldu :D protein oranı değişmişmidir herhangi bir zararı olur mu arkadaşlar
     
  2. aslangur
    Offline

    aslangur Üye

    Katılım:
    16 Nisan 2013
    Mesajlar:
    1.086
    Beğenileri:
    491
    Ödül Puanları:
    93
    Kurtulmak istediğin şeker maksimum 20 kalori
     
    Ömer F., Pink Zeppelin ve DKN bunu beğendi.
  3. DKN
    Offline

    DKN Üye

    Katılım:
    20 Aralık 2015
    Mesajlar:
    49
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    hocam orası öylede aslında ben şekeride geç tatlandırıcısı da olmayan toz istiyorum. saf olucak. öyle bir toz yok ama araştırdığım kadarıyla yurtdışında varmış sanırım. bu konuda bilgin var mı
     
  4. stefan35
    Offline

    stefan35 Üye

    Katılım:
    21 Kasım 2015
    Mesajlar:
    1.428
    Beğenileri:
    1.016
    Ödül Puanları:
    123
    Öyle şey mi olur yüksek ısıda değerleri düşer tabikide..
     
    DKN bunu beğendi.
  5. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    349
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    oha triplere bak :D
     
  6. stefan35
    Offline

    stefan35 Üye

    Katılım:
    21 Kasım 2015
    Mesajlar:
    1.428
    Beğenileri:
    1.016
    Ödül Puanları:
    123
    Hangi tripler yaw :)
     
    Franquez bunu beğendi.
  7. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    349
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    sen değil cocugun ya seker oranın ıcın pişiriyomuş ya ona şaşırdım
     
  8. stefan35
    Offline

    stefan35 Üye

    Katılım:
    21 Kasım 2015
    Mesajlar:
    1.428
    Beğenileri:
    1.016
    Ödül Puanları:
    123
    Bencede yani o kadar abartılmamalı :)
     
    Franquez bunu beğendi.
  9. DKN
    Offline

    DKN Üye

    Katılım:
    20 Aralık 2015
    Mesajlar:
    49
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    abartabiliriz bodybuilding de sınır yok ;) şeker oranı muhabbeti de şu, her içişimden sonra aşırı şeker yüklemesinden bayılacak gibi oluyorum baş ağrısıda yapıyor üstelik. kutuda da 30 gr da 1 gr şeker yazıyo ama tatlandırıcı kaç gramsa artık allah bilir
     
    Franquez bunu beğendi.
  10. Thesyseng
    Offline

    Thesyseng Üye

    Katılım:
    14 Kasım 2015
    Mesajlar:
    661
    Beğenileri:
    781
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    System Engineer
    Yer:
    Istanbul
    Antrenmandan sonra iciliyorsa zaten cok faydali degil mi o seker ?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  11. Svastika
    Offline

    Svastika Üye

    Katılım:
    18 Haziran 2014
    Mesajlar:
    194
    Beğenileri:
    45
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Lise 1 biyoloji dersini hatırla, proteinler yüksek ısıda özelliklerini kaybederler.
     
    undencem bunu beğendi.
  12. malozyali
    Offline

    malozyali Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2014
    Mesajlar:
    46
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    protein tozundan gelen şekerin sana bi zararı olmaz bence. hatta antrenman sonrası içiyorsan yararlı olur. fazla şeker yüklenmesi demişsin. o zaman antrenman sonrası yediklerini düzenle. protein tozuyla oynama :D
     
  13. Acrobacterium
    Offline

    Acrobacterium Üye

    Katılım:
    6 Mart 2016
    Mesajlar:
    2
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Bay
    Bu çok tehlikeli !
    Proteinlerin tersiyer yapısının bozulması ile değerleri düşer bu tehlikeli değil pişirdiğimiz tavuktada bir miktar gerçekleşiyor fakat protein tozunda bulunan serbest amino asitler yüksek ısıda toksik etkiye hatta biraz şansın varsa prion dediğimiz psikopat moleküllere dönüşebilir (tabii ki patojen olma ihtimali çok düşük) bu riske girme derim fazla bir tecrübem yok fakat arkadaşların belirttiği 20 kaloriden bir şey olmaz aşırı şeker değil tatlandırıcı olarak kullanılan maddelere bak aspartamlıları kullanma sağlık açısından önerim bunlardır
     
  14. Emir16_
    Offline

    Emir16_ Üye

    Katılım:
    13 Ocak 2016
    Mesajlar:
    26
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Hardline Hipro IsoWhey Naturel 1400 Gr - http://www.supplementler.com/urun/hardline-hipro-isowhey-naturel-1400-gr-5675

    Al kardes natural tatsiz tuzsuz 25graminda 24gr protein. Nasil iciceksin merak ediyorum :D
    --- Mesaj birleştirildi, 25 Haziran 2016 ---
     
  15. octeniskrup
    Offline

    octeniskrup Üye

    Katılım:
    8 Eylül 2014
    Mesajlar:
    1.680
    Beğenileri:
    2.290
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Finansal analist - personal trainer
    Yer:
    Yurtdisi
    Saf whey armoasiz vs hammaddeler . com olmali...Ama nasil icersin onu o kadarini bilemem..
     
  16. OdellBeckhamJr
    Offline

    OdellBeckhamJr Üye

    Katılım:
    2 Ekim 2015
    Mesajlar:
    71
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    öğrenci
    Yer:
    Kocaeli
    Tatlandırıcı şekersiz birşey içemezsin çok berbat bi his veriyor

    E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     

Sayfayı Paylaş