arkadaşlar elimde 2300 gr hardline vmax var ama tiksiniyorum içemiyorum acaba protein tozu olmadan sabah öğle kaşam şeklinde bir program verebilirmisiniz sabah ne yemeliyim öğlen ne yemeliyim akşam ne yemeliyim KG : 43 BOY: 1.57 YAŞ: 15
aldıysan tadına bakma sütle kullan öyle iç. ben bir kere vmax kullandım oda suylaydı yani çok tatlı bir tadı vardı. daha tatsızları bile var yani bence iç onu kullan boşa gitmesin.
alın size doğal storeid doğal ve daha besleyici garnier. besin karbonhidrat protein yağ kalori muz 15 0.5 0.3 146 2 yumurta 1 13 11 150 süt 200 gr 10 6 3 90 cornfleks 7 kaşık 50 3 175 bal 1 kaşık 8 30 lor 3.6 13 2 90 88 3 16 695 kahvaltıya böyle sağlam bir karışımla başlarsan geri kalan öğünlerle tam dengelersin.
bimde satılan mısır gevreği 4.85 filan fiyatı 500 gram var içinde 10 günlül idare eder yani. bunu ben bugün tasarladım kendim için günlük 2800 kalori filan tüketmem gerektiği için biraz yüklenmeye çalışıyorum bulk dönemine giriyorum da o gördüğün dandik şekerlerle yapılan garnierdan 5 kat daha besleyici olur emin ol he bir de isteğe göre kornfleks yerine yulaf lor yerine çökelek veya peynir de ekleyebilirsiniz
verdiğim değerler çiğdede haşlanmıştada aynı gibi. çiğde sadece çok az daha yüksek ve mineral ve vitaminleri daha fazla. çiğ daha kolay karışır yarın ilk kez denicem ama haşlanmış garip olur gibi
Abiler hepinize teşekkür ederim acaba bu protein tozunu neyle karıştırsam tadını farketmeden yerim sut su ve yoğurdu söylemeyin vişne suyunuzda deniycem varsa başka fikirleriniz varsa lütfen yazın
Besin değerlerinden dolayı sormadım Çiğ yumurta riskli bir besin. Salmonella riski var. Ayrıca çiğ yumurtadaki proteinin %40-45 i vücut tarafından kullanılırken, pişmiş yumurtada bu oran %95-100'dür. Ege dediğiniz sporcu da bunu bu şekilde öneriyorsa doğru yapmıyor. Kısaca, Salmonella açısından riskli olduğu için çiğ yumurta tüketimi doğru değil. Bu yüzden bunu önermek de doğru olmaz. Eğer tüketebilirsen haşlayıp blenderdan geçirip tüketebilirsin, ya da yumurtayı ayrı olarak tüketebilirsin
ben yumurta konusunda birşey demedim zaten yumurtayı kaynatıp ta yiyebilirler, ama o çiğ yumurtayı yıkayıp kullanınca bildiğim kadarıyla risk olmuyor, yada içindeki beyazı yada akı dış kabuğa temas etmediği sürece bakteri bulaşmasının imkansız olduğu söyleniyor. yinede kaynatıp ayrıyetten yemek daha mantıklı bende öyle yapıyorum zaten anca işe giderken geç kalırsam yapcak birşey yok koy içine gitsin diyorum