Malzemeler; 1 muz 2 yumurta ( çırpılmış ) 1 çay kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 çay kaşığı hindistan cevizi 1 tatlı kaşığı protein tozu 1 tatlı kaşığı light süt 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı Hazırlanışı; Muzu ezdikten sonra çırpılmış yumurtaya ekleyin. Tarçın, kabartma tozu, hindistan cevizi ve protein tozunu ekleyerek karıştırın. Tavaya biraz yağ ekleyin ( 1 tatlı kaşığı ) ve karışımdan 1 kepçe koyun. 1-2 dakika pişirip ters tarafına çevirin. 30 sn de ters tarafını pişirdikten sonra unsuz pankek i afiyetle yiyebilirsiniz. 1 Pankek te ortalama 50 g karbonhidrat 16gr protein 3-5 gr yağ