Protein, Karbonhidrat, Vitamin Deposu ( Bezelyeli Tavuk )

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve hekimoglu tarafından 15 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. hekimoglu
    Offline

    hekimoglu Üye

    Katılım:
    4 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    169
    Beğenileri:
    66
    Ödül Puanları:
    0
    Gerekli Malzemeler:

    => 750 gr bezelye
    => 1 adet tavuk göğsü
    => 2 Soğan
    => 500 gr patates
    => 4 domates
    => Biraz Tuz ve tepsinin altına çok az sıvı yağ

    1. Tavuk göğsü kemiğinden sıynlır. Ceviz büyüklüğünde doğranır.
    2. Tepsiye doğranmış soğan, tavuk, ve küp kesilmiş patates dizilir. ( önce haşlarsanız daha iyi olur )
    3. Doğranmış domates, bezelye ilave edilir.
    4. Patatesler kıvama gelene kadar fırında bekletilir. ( 200 derece )

    Afiyet olsun :)
     
    DeL PotRo ve sfitness bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş