PROTEIN DEPOSU Mantarlı Omlet - 45 gram protein - FitYemek

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve germel tarafından 16 Mart 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. germel
    Offline

    germel Üye

    Katılım:
    18 Haziran 2013
    Mesajlar:
    126
    Beğenileri:
    100
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Merhaba arkadaşlar, bu defa da mantarlı ve lor peynirli güzel bir omlet tarifi paylaşıyorum sizlerle.Şahsen en sevdiğim omletlerden biri, mantar yumurta lor ve pul biberi çok yakıştırıyorum bir araya geldiklerinde.
    FitYemek kanalı bana aittir, yapıp deneyen arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.Onun dışında videolarım hakkında da kendimi geliştirmek adına her türlü önerilerinize açığım.
    Afiyet olsun :)
    Buyrun video:


    Bu linkten de youtube kanalıma ulaşabilirsiniz : https://www.youtube.com/channel/UCQnrrEf_tNszMZc0mv5P8_g
     
    Mug3n bunu beğendi.
  2. Gangstamonlu
    Offline

    Gangstamonlu Üye

    Katılım:
    2 Şubat 2015
    Mesajlar:
    20
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Body Builder
    Yer:
    Istanbul
    Sıkı takipcinim dostum, sende olmasan surekli ayni seyleri yemekten gına gelecek.
    Basarilarinin devamini dilerim. Tarifi yarin sabah deneyecegim :)
     
  3. germel
    Offline

    germel Üye

    Katılım:
    18 Haziran 2013
    Mesajlar:
    126
    Beğenileri:
    100
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Çok teşekkür ediyorum dostum :)
     
  4. Seerhaat
    Offline

    Seerhaat Üye

    Katılım:
    19 Mart 2015
    Mesajlar:
    8
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    Bloğunun yeni takipçisiyim beni güzel şeylere sürüklüyorsun Adamsın :)

    Bu arada bunu zeytinyağlıda yapabilirmiyiz ? Organik...
     
  5. germel
    Offline

    germel Üye

    Katılım:
    18 Haziran 2013
    Mesajlar:
    126
    Beğenileri:
    100
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Zeytinyağıyla pişirmenizi değil de, piştikten sonra üzerine dökmenizi öneririm. Çiğ tüketildiğinde besin değerleri yerinde oluyor :)
     
    Seerhaat bunu beğendi.
  6. bugra1
    Offline

    bugra1 Üye

    Katılım:
    23 Kasım 2014
    Mesajlar:
    88
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Hocam haşlanmış yemekten sıkıldım . Bugün deneyeyim dedim ancak altı katılaştı üstü uzun sürdü katılaşması hatta altı yanacak diye korktum kapattım :) orta ateşte yaptım . Neden böyle oldu ?
     
  7. germel
    Offline

    germel Üye

    Katılım:
    18 Haziran 2013
    Mesajlar:
    126
    Beğenileri:
    100
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Kapağını kapatmadıysan veya tam oturmayan bir kapat kulladıysan olabilir hocam.Onun haricinde üstünün pişmesi altına göre uzun sürüyor ancak ara ara kontrol edersen kolay kolay yakmazsın altını :)
     
  8. Mug3n
    Offline

    Mug3n Üye

    Katılım:
    9 Mart 2010
    Mesajlar:
    8
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Trabzon
    Kardeşim tarifini bu sabah itibariyle denedim ve gerçekten muazzam oldu, eline emeğine sağlık. Beni her sabah yumurta içmekten kurtardığın içinde ayrıca teşekkür edebilirim sana :)
     
  9. germel
    Offline

    germel Üye

    Katılım:
    18 Haziran 2013
    Mesajlar:
    126
    Beğenileri:
    100
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Beğendiğinize sevindim, teşekkürler yorumunuz için :)
     

Sayfayı Paylaş