Bir sporcu olarak en sıkıntı çektiğim olay yulaf yemektir sayın kas kütleleri. O yüzden de kendimce tarifler deniyorum bir süredir ve en çok memnun kaldığımı sizinle paylaşmak istiyorum. Yapılışı çok basit; Yüz gram yulafı bir tabağa koyuyoruz daha sonra dört veya beş portakalın suyunu sıkıyoruz ve yulafların üzerine döküyoruz. Ben bunu akşam yapıp yattım sabah kakktığımda yulaflar portakal suyunu içine çekmiş ve yumuşamıştı. Tadı gayet güzeldi. Yani normal bekleme süresinden emin değilim yarım saat bekletmek yeter heralde. Deneyen olursa yorumlarını bekliyorum.
Düşününce tadı güzel olur bence de ama 100 gram yulaf için 4-5 portakal ziyan edilmemeli. Aldığın şeker miktarıda cabası.
portakal suyu sıkcagına sut koy 4-5 tane kuru meyve aynı sabaha kadar yumsuyor meyvelerın tadını alıyor hemde cok lezzetli oluyor