Portakallı yulaf tarifi

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve bakingTR tarafından 5 Mayıs 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. bakingTR
    Offline

    bakingTR Üye

    Katılım:
    6 Nisan 2014
    Mesajlar:
    63
    Beğenileri:
    11
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Bir sporcu olarak en sıkıntı çektiğim olay yulaf yemektir sayın kas kütleleri. O yüzden de kendimce tarifler deniyorum bir süredir ve en çok memnun kaldığımı sizinle paylaşmak istiyorum. Yapılışı çok basit;
    Yüz gram yulafı bir tabağa koyuyoruz daha sonra dört veya beş portakalın suyunu sıkıyoruz ve yulafların üzerine döküyoruz. Ben bunu akşam yapıp yattım sabah kakktığımda yulaflar portakal suyunu içine çekmiş ve yumuşamıştı. Tadı gayet güzeldi. Yani normal bekleme süresinden emin değilim yarım saat bekletmek yeter heralde.

    Deneyen olursa yorumlarını bekliyorum.
     
  2. Dynamo
    Offline

    Dynamo Üye

    Katılım:
    21 Ekim 2011
    Mesajlar:
    1.137
    Beğenileri:
    1.714
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    İstanbul
    Düşününce tadı güzel olur bence de ama 100 gram yulaf için 4-5 portakal ziyan edilmemeli. Aldığın şeker miktarıda cabası.
     
  3. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    353
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    portakal suyu sıkcagına sut koy 4-5 tane kuru meyve aynı sabaha kadar yumsuyor meyvelerın tadını alıyor hemde cok lezzetli oluyor
     

Sayfayı Paylaş