Pirinçli Omlet

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve FREELEO tarafından 29 Ocak 2008 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. FREELEO
    Offline

    FREELEO Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2008
    Mesajlar:
    94
    Beğenileri:
    28
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    ozgur
    Yer:
    BALIKESİR/BURHANİYE
    [​IMG] Malzemeler
    1 Çay Bardağı Pirinç
    3 Yumurta
    1 Tatlı Kaşığı Zeytinyağı
    3 Çorba Kaşığı Kaşar Rendesi
    2-3 Dal Kıyılmış Maydanoz
    1 Tutam Kekik
    4 Su Bardağı Su, Tuz


    Yemeğin Tarifi
    Kaynamış tuzlu suda pirinci pişirin. Süzüp zeytinyağı ekleyin. Fırını 180 dereceye ayarlayın.
    22 cm çapındaki bir kalıbı yağlı kağıtla döşeyin. Çırpılmış yumurta, maydanoz, kekik, peynir ve 1 tutam tuzu karıştırın. Pirinci ilave edip karıştırarak teflon kalıba dökün.
    Fırına verip 15 dakika pişirin. Üzerinin fazla kızarmamasına özen gösterin.
     

Sayfayı Paylaş