Pirinç lapasını yenilebilir hale getirmek

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve sevincgozyaslar tarafından 1 Eylül 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. sevincgozyaslar
    Offline

    sevincgozyaslar Üye

    Katılım:
    21 Haziran 2011
    Mesajlar:
    22
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Pirinç lapası önemli karbonhidrat depolarından bir tanesidir.Ve hacim isteyenler için mutlaka alınması gereken bir besin..Ama tadı da bi o kadar iğrenç.1 su bardağı pirinçden,yarım tabak lapa çıkıyor ve yemesi tam bir eziyet.

    Lapayı tatlandırmak ve yenilebilir hale getirmek için neler yapabilirim.Şimdiden teşekkürler.
     
  2. emrah
    Offline

    emrah Üye

    Katılım:
    4 Kasım 2005
    Mesajlar:
    943
    Beğenileri:
    124
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Personal Trainer
    Yer:
    istanbul
    tavsiyem esmer pirinçtir besin olarak beyazdan daha ıyı tadı ve besın degerlerı ona gore kat kat güzeldir ben tuzsuz yiyorum onu :)
     
  3. Danny Boy
    Offline

    Danny Boy Yeni Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    3.254
    Beğenileri:
    8.786
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Medical Laboratory Technician-Public Relations Spe
    Yer:
    İstanbul-Скопје-Београ&#1076
    ben pırıncı buharda pısırme makınesınde pısırıyorum ıcıne dondurulmus olarak aldıgım donmus garnıturden koyuyorum oldukca kezzetlı oluyor
     
    murat2 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş