Piştikten Sonramı Tartıcaz Pişmeden Öncemi ?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve noexcuse tarafından 7 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. noexcuse
    Offline

    noexcuse Üye

    Katılım:
    7 Haziran 2015
    Mesajlar:
    2
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    Merhaba Arkadaşlar Forumda Yeniyim.
    Şöyle Bi Sorum Olucak Bulguru , Pirinci , Makarnayı Vs. Karbonhidrat Kaynaklarını Piştikten Sonramı Tartıcağız Yoksa Pişmeden Önce Tartıp Öylemi Pişireceğiz
     
  2. Wur-AT
    Offline

    Wur-AT Üye

    Katılım:
    26 Mayıs 2015
    Mesajlar:
    69
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    Ben 150gr tavuk yemek için 240gr tavuk pişiriyorum :)
     
  3. noexcuse
    Offline

    noexcuse Üye

    Katılım:
    7 Haziran 2015
    Mesajlar:
    2
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    Ben 150 Gr Tavuk Yemek İçin 150 Gr Pişiriyorum Ama Bulgur , Pilav Falan Pişirince Fazlalaşıyor Onu Öğrenmek İstedim.
     
  4. Wur-AT
    Offline

    Wur-AT Üye

    Katılım:
    26 Mayıs 2015
    Mesajlar:
    69
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    Dediğini yaptığın zaman yanlış hatırlamıyorsam 80-90gr tavuk yiyorsun ben bunları test etmiştim ama hepsi aklımda değil
     
  5. KaraFırtına
    Offline

    KaraFırtına Üye

    Katılım:
    9 Ocak 2015
    Mesajlar:
    103
    Beğenileri:
    22
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    İnternette gördüğün değerler pişmiş değerlerdir. Ona göre ayarla.
     
  6. lostRoses
    Offline

    lostRoses Üye

    Katılım:
    29 Mart 2015
    Mesajlar:
    132
    Beğenileri:
    39
    Ödül Puanları:
    38
    Çiğ değerleri kullanacaksın kardeşim örn makarna şu çekip ağırlığı artar tavuk şu salıp ağırlığı düşer pişmeden önceki miktara bakacaksın o yüzden.

    LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  7. octeniskrup
    Offline

    octeniskrup Üye

    Katılım:
    8 Eylül 2014
    Mesajlar:
    1.678
    Beğenileri:
    2.285
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Finansal analist - personal trainer
    Yer:
    Yurtdisi
    Kuru agirlik- yani pismeden onceki besin degerleri verilir.
     
    Hamartin bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş