Pişmiş tavugun besin degeri

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve hiko06 tarafından 11 Mayıs 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. hiko06
    Offline

    hiko06 Üye

    Katılım:
    18 Nisan 2013
    Mesajlar:
    15
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaşlar merhaba. tavuk gögsünde ortalama 25-30 gram protein oldugunu duymuştum. ancak besinler pişirilince küçülüyor ve mantıken protein azalıyor. sizce pişmiş tavuk gögsünün protein degeri nedir ?
     
  2. Aranel
    Offline

    Aranel Üye

    Katılım:
    19 Eylül 2012
    Mesajlar:
    1.008
    Beğenileri:
    611
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Pişince suyunu çekiyor ama eti duruyor, proteini de etinde olduğu için protein kaybı olmaz diye düşünüyorum.
     
  3. Warrior_ibo
    Offline

    Warrior_ibo Üye

    Katılım:
    1 Mayıs 2013
    Mesajlar:
    31
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    aranel doğru söylemiş ancak evet bir miktar ısıdan zarar görüyordur diye düşünüyorum ama öyle yüksek bir rakam değildir 24 gr sa 23 gr falan kalıyordur.
     
  4. asteq
    Offline

    asteq Üye

    Katılım:
    2 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    535
    Beğenileri:
    141
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    fethiye
    besinler.net bu sitede pişmiş hallerinde kaç gr da ne var detaylı yazıyor...
     
  5. hiko06
    Offline

    hiko06 Üye

    Katılım:
    18 Nisan 2013
    Mesajlar:
    15
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    hmm anladım arkadaşlar bilgileriniz için teşekkürler
     
  6. Swager
    Offline

    Swager Üye

    Katılım:
    29 Ekim 2011
    Mesajlar:
    451
    Beğenileri:
    391
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    besin değerinde büyük bir kayıp olmaz fakat 1kg tavuğu pişirdiğimizde geriye 1kg kalmaz suyu gider.kalan miktara göre hesaplayın proteinini.
     

Sayfayı Paylaş