pişmiş hali ne oluyo?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve mehmet güneş tarafından 3 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. mehmet güneş
    Offline

    mehmet güneş Üye

    Katılım:
    20 Aralık 2014
    Mesajlar:
    266
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    iyi günler arkadaşlar bu kepekli makarnanın 100 gr da protein 12,9 karb 69,9 yag 0,6
    piştikten sonra bu değerler nasıl oluyor acil bilgi
    aynı şey nohut içinde nasıl ?
     
  2. SinirHastasıyım
    Offline

    SinirHastasıyım Üye

    Katılım:
    20 Aralık 2014
    Mesajlar:
    144
    Beğenileri:
    45
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Degisir kardesim koydugun suya haslama suresi hassas terazide tartabilirsin 15-30 tl falan oluyo bozmassan en az 3-4 yil kullanirsin.
     
  3. tugaygs06
    Offline

    tugaygs06 Üye

    Katılım:
    27 Eylül 2013
    Mesajlar:
    140
    Beğenileri:
    56
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Bursa
    Haşlama makarnanın besin değerleri değişmez sadece daha da ağırlaşır.
     
  4. mehmet güneş
    Offline

    mehmet güneş Üye

    Katılım:
    20 Aralık 2014
    Mesajlar:
    266
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Yani daha da agirlasirsa 100 gr lik epekli makrna kac gr olur
     
  5. calimocho
    Offline

    calimocho Üye

    Katılım:
    12 Kasım 2009
    Mesajlar:
    94
    Beğenileri:
    26
    Ödül Puanları:
    28
    Net bişey söylenemez ne kadar su çekerse o kadar şişer ağırlaşır.Pişmeden ölçüp öyle pişirin.
     
  6. impassionedsailor
    Offline

    impassionedsailor Üye

    Katılım:
    3 Kasım 2014
    Mesajlar:
    56
    Beğenileri:
    13
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    Kuyumcu misali gramaja cok takilma uc asagi bes yukari farketmez
     
  7. ozaner
    Offline

    ozaner Üye

    Katılım:
    23 Mayıs 2014
    Mesajlar:
    148
    Beğenileri:
    58
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Dostum 100 gr kepekli makarnanin değeri yine aynidir sadece suyu çektiği için agirlasir sen 100 gr makarnayi pişirdiginde agirligi artar ama yediğin yine ayni pek takilma
     
  8. ReLax35
    Offline

    ReLax35 Üye

    Katılım:
    20 Aralık 2014
    Mesajlar:
    182
    Beğenileri:
    26
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Makarnayı bilmiyorum ama baldo pirinç 3x oluyor . Bu işlerle uğraşıyorsanız bir hassas mutfak tartısı tavsiye ederim baya iş görüyor :) Makarna yapınca buraya yazarım kaç grama kaç gram arttıgını :)
     

Sayfayı Paylaş