pişirme yöntemleri besin değerini bozması

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve hurkanyy tarafından 14 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. hurkanyy
    Offline

    hurkanyy Üye

    Katılım:
    13 Ocak 2015
    Mesajlar:
    126
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Pişirme yöntemleri ya besin değerini ve özellikle protein düşürüyor ya da kalori değerini arttırıyor ..örneğin bakliyatları haşlamak protein ve vitamin değerini azaltıyor ..ya da tavuk göğsünü kızartmak kalorisini ve yağ oranını arttırıyo .. sorum şu ---> bakliyatları bol proteinle pişirme yöntemi nedir ? Biftek tavuk göğsü gibi etleri yağ kullanmadan ve protein değerini azaltmadan nasıl ğişirebiliriz ?
     

Sayfayı Paylaş