Peynir suyu.

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve casanova333 tarafından 13 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. casanova333
    Offline

    casanova333 Üye

    Katılım:
    22 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    147
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    28
    Merhaba arkadaşlar. Bizim aile eskiden beri kışa hazırlık olarak peynir basar. Peynir altı suyu ile proteinler falan yapılıyor. Acaba bu peynir suyunu süt, yumurta, ile karıştırıp ( Tat versin diye biraz da kakao ) içsek olur mu. Sade peynir altı suyu içmek çok zor.
     
  2. muti5757
    Offline

    muti5757 Üye

    Katılım:
    27 Ocak 2011
    Mesajlar:
    505
    Beğenileri:
    328
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenciyim
    Kesinlikle içmeni tavsiye etmem peynir suyunda bol miktarda bakteri vardır.Supplement firmalarının tek yaptığı şey aroma katıp halkın önüne sunmak değil.Binbir türlü işlemden geçerek bakterilerden arındırılıyor su
     
  3. emqo33
    Offline

    emqo33 Üye

    Katılım:
    28 Aralık 2012
    Mesajlar:
    104
    Beğenileri:
    26
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Hatay
    Mutlaka iç biraz kuru kayısı ve balla birlikte sagliga çok faydalı

    GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
     
  4. NEBUKADNEZAR
    Offline

    NEBUKADNEZAR Üye

    Katılım:
    16 Haziran 2013
    Mesajlar:
    554
    Beğenileri:
    245
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Sakarya
    muti5757 ye katılıyorum.Bakteriler için cok müsait bir ortam oluşturur peynir suyu,tuzludur da.İçmemeni tavsiye ederim ben.
     
  5. casanova333
    Offline

    casanova333 Üye

    Katılım:
    22 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    147
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    28
    Haklısın bakteri olayını hiç düşünmemiştim. Sadece yumurta + süt + meyve karışımı yapsam daha iyi olur o zaman.
     

Sayfayı Paylaş