peynır ve tavuklu olması ılgımı çektı yarın deneyecegım :)

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve gerenımo tarafından 12 Şubat 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 5 üye.
  1. gerenımo
    Offline

    gerenımo Üye

    Katılım:
    8 Ocak 2012
    Mesajlar:
    215
    Beğenileri:
    249
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    öğrenci
    Peynirli tavuk
    Malzemeler:
    1 tavuk gögsü
    125 gr hellim peynir
    2 tane soğan
    1 tane domates
    2 adet biber
    1 adet kırmızı biber
    1 kase mantar
    biberiye
    tane karabiber, tuz
    sıvıyağı

    Peynirli tavuk tarifi:
    Öncelikle soğanları piyazlık doğrayalım, tencereye alalım, küp doğranmış tavuk eti ve sıvıyağı ilave edip sote edelim. Üzerine doğranmış mantar ilave edilir kavurmaya devam edelim. Doğranmış biberi ilave edelim karıştırarak kavurmaya devam edelim.
    Hellim peynirini küp doğrayıp yemeğe katalım kavurmaya devam edelim.
    Küp doğradığımız domates ve biberiyeyi ilave edelim, tuzu ve baharatlarını ayarlayıp pişmeye bırakalım. İçine sevginizi katmayı unutmayınız. Afiyet olsun.
     
    kenan_23 bunu beğendi.
  2. dogus
    Offline

    dogus Üye

    Katılım:
    16 Nisan 2009
    Mesajlar:
    70
    Beğenileri:
    39
    Ödül Puanları:
    28
    Gerenimo Çok teşekkürler
     
    gerenımo bunu beğendi.
  3. jacabo1
    Offline

    jacabo1 Üye

    Katılım:
    18 Ocak 2012
    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    süperrr ya :) yalnız kalori,protein,yağ oranlarınıda bilseydik iyi olurdu :)
     
    gerenımo bunu beğendi.
  4. Ec0
    Offline

    Ec0 Yeni Üye

    Katılım:
    8 Eylül 2010
    Mesajlar:
    847
    Beğenileri:
    409
    Ödül Puanları:
    0
    iyide sıvı yağ kullanmadan yapsan ama illa yağ koyacaksan zeytin yağı koymalısın.
     
    gerenımo bunu beğendi.
  5. leecH
    Offline

    leecH Üye

    Katılım:
    19 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    163
    Beğenileri:
    319
    Ödül Puanları:
    73
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İzmir
    Tavuklu mantar yemeğinden bi' fark göremedim. Bizim evde de piştikten sonra üzerine kaşar peynir ekleyip, eriyince afiyetle yiyoruz:eek:
     
    gerenımo bunu beğendi.
  6. gerenımo
    Offline

    gerenımo Üye

    Katılım:
    8 Ocak 2012
    Mesajlar:
    215
    Beğenileri:
    249
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    öğrenci
    bızım evde kımse bole bı yemegı yemıyecegı ıcın bana farklı geldı :))
    bugun yemegı yaptım çok hosuma gıttı çokta sevdım yag olarak bende zeytın yagı kullanırım dıye dusunuyorum ama hıc yag koymadım kendı yagıyla pişti gayette lezzetlıyı :)
     

Sayfayı Paylaş