Patates Kızartması (Zeytinyağı ile)

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve elite35 tarafından 17 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. elite35
    Offline

    elite35 Üye

    Katılım:
    11 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    949
    Beğenileri:
    512
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İzmir
    Zeytinyağı ile kızartılan patates hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    Sorum zararlı olup olmaması değil. Haşlama ile aynı oranda fayda sağlayacak mı bize ?
     
  2. Oqi
    Offline

    Oqi Üye

    Katılım:
    14 Mayıs 2014
    Mesajlar:
    134
    Beğenileri:
    29
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Kardeşim zeytinyağlı olsa bile yine kızartma sonuçta patates zeytinyağını içine çekiyor ve faydasını yitiriyor

    Ankesörlü cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi...
     
  3. elite35
    Offline

    elite35 Üye

    Katılım:
    11 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    949
    Beğenileri:
    512
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İzmir
    Zeytinyağının faydaları saymakla bitmez. Ayrıca bu ayçiçek yağı değil. Ayçiçek yağı çabuk yanıyor zeytinyağı ısıya dayanıklı bir yağ. Bunları da göz önünde bulundurdunuz mu ?
     
  4. özgür2529
    Offline

    özgür2529 Üye

    Katılım:
    4 Aralık 2013
    Mesajlar:
    41
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Eger aldiginiz zeytinyagi el yapimiysa kizartma yapimi zeytinyaginin yapisini bozmaktadir . Kizartma olabilecek zeytinyagi hazir olandir . Ancak ne kadar faydali olsa da icine asiri yag cektiginden zararlidir

    Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
     
    elite35 bunu beğendi.
  5. aseraser123
    Offline

    aseraser123 Üye

    Katılım:
    21 Şubat 2014
    Mesajlar:
    403
    Beğenileri:
    136
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    bi makine var patatesi yağsız yapıyor en iyisi o ya
     
    elite35 bunu beğendi.
  6. GECMİSH
    Offline

    GECMİSH Üye

    Katılım:
    20 Nisan 2014
    Mesajlar:
    172
    Beğenileri:
    44
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Arkadaşlar yağlı kağıt serilmiş tepsiye patatesleri koyun üstüne 1 çorba kaşığı yağı döşeyin diyette olanlar tatlı kaşığı kullansın baharatı da döşeyin garanti ediyorum kızartmadan daha lezzetli tavsiye sadece.
     
    elite35 bunu beğendi.
  7. gentleman55
    Offline

    gentleman55 Üye

    Katılım:
    10 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    306
    Beğenileri:
    99
    Ödül Puanları:
    38
    adı üstünde kızartma,yüksek ateşte pişiriyosun,zeytinyağ salatalarda kullanmak daha faydalı olur,yada z.yağlı fasulye kısık ateşte yanmaması için,her türlü kızartma yaparken her yağ yanar,
     
    elite35 bunu beğendi.
  8. elite35
    Offline

    elite35 Üye

    Katılım:
    11 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    949
    Beğenileri:
    512
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İzmir
    Haşlayıp üzerine zeytinyağı gezdirerek yemeye devam o zaman :)
     
  9. gentleman55
    Offline

    gentleman55 Üye

    Katılım:
    10 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    306
    Beğenileri:
    99
    Ödül Puanları:
    38
    alimunyum folyo sarıp fırında kumpir gibi yapıp kaşarla az tereyağda fena olmaz :D
    marka vermeden,model actifry olan bi alet var onda yaparsan aynı kızartma gibi olur yağsız bir şekilde
     

Sayfayı Paylaş