Pınar katkısız ketçap

Konusu 'Marka Marka Besin Değerleri' forumundadır ve sailor16 tarafından 25 Haziran 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. sailor16
    Offline

    sailor16 Üye

    Katılım:
    21 Haziran 2010
    Mesajlar:
    95
    Beğenileri:
    30
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Yer:
    bursa-sivas
    100 g daki pınar katkısız ketçaptaki besin değerleri :


    Enerji : 101kcal/423kj
    Protenin : 1.2 g
    Yağ : - (çok ilgincime gitti yağ hiç yok )
    Karbonhidrat: 24


    Karbonhidrat kaynağı olarak makarna yenilirken üzerine döküle bilirdiye düşünüyorum çünki yağ yok düşükte olsa karbonhidrat sağlar bize.Ayrıca makarnaylada pek bi güzel oluyor.hyper_
     
  2. body-ci
    Offline

    body-ci Üye

    Katılım:
    25 Haziran 2008
    Mesajlar:
    256
    Beğenileri:
    75
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaş onun sadece adı katkısız :) inanıyormusun katkısız olduğuna
     
  3. Cidade de Deus
    Offline

    Cidade de Deus Üye

    Katılım:
    28 Nisan 2010
    Mesajlar:
    3.510
    Beğenileri:
    1.717
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İstanbul
    aynen hep katkısız yazıyorlar ama ben ınanmıyorum kımseye herseyde katkı var bende tatın katkısızını alıyorum eskıden tat guzeldı sımdı ketcapın ıcıne su katıyorlar resmen damlıyordu :(
     
  4. rsxer
    Offline

    rsxer Üye

    Katılım:
    18 Kasım 2009
    Mesajlar:
    341
    Beğenileri:
    72
    Ödül Puanları:
    38
    kesinlikle sana katılıyorum küçükken tadına doyum olmazdı tad ketçapın ya, derler ya ne varsa eskilerde var
     
  5. 0nd3r
    Offline

    0nd3r Üye

    Katılım:
    19 Ekim 2009
    Mesajlar:
    308
    Beğenileri:
    100
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    ist bayrampasa
    ketçap'a para verceğime salça yerim daha iyi
     
  6. body-ci
    Offline

    body-ci Üye

    Katılım:
    25 Haziran 2008
    Mesajlar:
    256
    Beğenileri:
    75
    Ödül Puanları:
    0
    oda aynı oda katkı maddeli....en iyisi rendelenmiş domates,oda hormonlu :D en iyisi yememek
     
  7. estetik fenomen
    Offline

    estetik fenomen Üye

    Katılım:
    15 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.126
    Beğenileri:
    614
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    istanbul
    Katkısız olmuş olsalar nasıl uzun raf ömrüne sahip olabilirler? :) Son kullanma tarihi yazan bütün mamüller katkı maddeli...
     
  8. ProteinCanavarı
    Offline

    ProteinCanavarı Üye

    Katılım:
    15 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    196
    Beğenileri:
    46
    Ödül Puanları:
    0
    O katkı maddeleri hormonlara çok zarar veriyo gelişmenin önüne taş koyuyo bu nedenle katkılı madde tabi yiyceksiniz ama minimuma düşürmeye çalışın
     
  9. IGO
    Offline

    IGO Üye

    Katılım:
    18 Ekim 2009
    Mesajlar:
    253
    Beğenileri:
    264
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İstanbul
    Makarna yanında domates doğrayıp yemek en mantıklısı.
     
  10. sailor16
    Offline

    sailor16 Üye

    Katılım:
    21 Haziran 2010
    Mesajlar:
    95
    Beğenileri:
    30
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Yer:
    bursa-sivas

    Markaları korumak gibi bi amacım yok ama benim bildiğim katkı maddesi koyupta katkısız yazamazlar bunu denetliyorlardır.Ayrıca bu keyçabın raf ömrü 1 sene kadar zaten geleneksel yapılan ketçapta 1 sene dayanıyor.
     

Sayfayı Paylaş