Meyveli yulaf

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve Anthropologistt tarafından 30 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. Anthropologistt
    Offline

    Anthropologistt Üye

    Katılım:
    27 Temmuz 2016
    Mesajlar:
    21
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Antropolog
    Yer:
    İstanbul
    Malzemeler: Yulaf ezmesi (50gr)
    light yoğurt (200gr)
    yulaf kepeği (20gr)
    çilek veya böğürtlen (3-4 tane)
    muz (1/2)
    kaju fındık ve badem (30gr)
    tarçın (1tk)
    Yoğurdun üzerine meyveleri iri şekilde dilimleyin ,meyvelerin üzerine tarçın serpebilirsiniz. Üzerine yulaf ezmesini, kepeğini, kavrulmamış yağlı tohumları ekleyin. Çok kolay oldu fakat neredeyse gün boyu inanılmaz tok tutuyor.Ben besinleri çiğ tüketmeyi tercih ettiğim için yulafı pişirmeden yemeyi seviyorum.Afiyet olsun :)
     

    Ekli Dosyalar:

    imagine40 bunu beğendi.
  2. MYTureX
    Offline

    MYTureX Üye

    Katılım:
    12 Eylül 2011
    Mesajlar:
    3
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    11
    bende benzerini uyguluyorum yogurt ve yulaf ikilsi mukemmel uyum saglıyor ve rahat tuketilebiliyor
     
    Anthropologistt bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş