malto dekstrin

Konusu 'Supplementler' forumundadır ve MAHFUZ tarafından 12 Eylül 2006 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. MAHFUZ
    Offline

    MAHFUZ Üye

    Katılım:
    12 Eylül 2006
    Mesajlar:
    8
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaslar malto dekstrin nedir.glukoz polimeri sanırım türkce karsılıgı

    bunun insan vücüdüna yan etkisi nedir.yani sonucta sporcu gıdasıda

    ben kullandıgımda bende kızarıklık yapmıstı.hayalarımda.bunun sebebi ne olabilir acaba :?:

    öyle yanlıs anlayıpta bu ilaç mı ki yan etkisi olsun demeyin lütfen

    evet bunun sebebleri nelerdir
     
  2. EyeSeeYou
    Offline

    EyeSeeYou Özel Üye

    Katılım:
    5 Nisan 2005
    Mesajlar:
    509
    Beğenileri:
    242
    Ödül Puanları:
    0
    maltodextrin bir çeşit karbonhidrat, nişastanın bir alt türü denebilir...gıda sanayinde sıkça kullanılıyor...yani ilaç ya da sporcu gıdası-supplement değil...oluşan yan etki neden kaynaklanmış buradan anlamak zor...belki vücudunuzun bir alerjisidir maltodextrine karşı...ya da belki başka birşeyden kaynaklıdır...
     
  3. elrunks
    Offline

    elrunks Üye

    Katılım:
    25 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    209
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Mısırdan elde edilmiş orta uzunlukta, granül glukoz polimeri.... gainlerlarda pek sık rastlanır... 100 gramında yaklaşık 96 gram karbonhidrat barındırıyor... belki aşırı alman vücudundaki kızarıkların nedeni olabilir alımı kestigin takdirde kızarıklar (buyuk olasılıkla) ortadan kalkacaktır... tabi sorun bundan kaynaklanıyorsa...
     
  4. NEFELIS
    Offline

    NEFELIS Üye

    Katılım:
    31 Mayıs 2006
    Mesajlar:
    422
    Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    0
    powerrade in içinde var ben 3 aydır kullanıyorum daha bişey olmadı
     
  5. ernesto33
    Offline

    ernesto33 Üye

    Katılım:
    3 Şubat 2011
    Mesajlar:
    538
    Beğenileri:
    262
    Ödül Puanları:
    73
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Varşova/Polonya
    Gıda sanayisinde nem tutucu ve tat yayıcı olarak kullanılan,kolay sindirilebilen bi karbonhidrat.
     

Sayfayı Paylaş