Makarna

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve kular15 tarafından 23 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. kular15
    Offline

    kular15 Üye

    Katılım:
    13 Nisan 2014
    Mesajlar:
    194
    Beğenileri:
    19
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Ogrencı
    Yer:
    Aydın
    Arkadaslar defınasyondayım karbonhıdrat olarak bı kac gundur makarna yıyorum makarnam sole

    suya makarnayı atıyorum 10 dakka kaynatıp yıyorum hıc tuz yag v.s yok ustune lor peynırı dokuyom ole yıyom

    100 gram makarnada

    70 grammı ne karbon (tam hatırlamıyorum) 10 gr proteın 0.5 gram yag var

    sizce iyimi
     
  2. onur04
    Offline

    onur04 Üye

    Katılım:
    31 Mart 2014
    Mesajlar:
    279
    Beğenileri:
    185
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Makarnayı tavsiye etmem.imkan varsa nohut,mercimek,bulgur vb.çok daha kaliteli kaynaklardir.
     
  3. kular15
    Offline

    kular15 Üye

    Katılım:
    13 Nisan 2014
    Mesajlar:
    194
    Beğenileri:
    19
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Ogrencı
    Yer:
    Aydın
    Ama makarnanin besin degerleri gayet iyi gozukuyor
     
  4. onur04
    Offline

    onur04 Üye

    Katılım:
    31 Mart 2014
    Mesajlar:
    279
    Beğenileri:
    185
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    O zaman yemeye devam et.
     
  5. muhti77
    Offline

    muhti77 Üye

    Katılım:
    21 Eylül 2014
    Mesajlar:
    55
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    18
    Ankara Nuh Makaranasının kepeklisi var. Gayet güzel. Üstüne de light ton balığı koydun mu mükemmel bir öğün bence.
     

Sayfayı Paylaş