Müthis Protein Deposu Bir Tarif

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve darknesssword tarafından 17 Mart 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. darknesssword
    Offline

    darknesssword Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2009
    Mesajlar:
    588
    Beğenileri:
    174
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    Aydın
    Arkadaslar ben birazdan paylasicagim tarifi az önce denedim ve tadi cok güzel geldi bana.denemenizi tavsiye ederim..

    malzemeler:
    (1 kisilik)
    -3 yumurta beyazi
    -1 yumurta sarisi
    -25 gr kuru cökelek
    -50 gr tavuk gogsu-haslanmis-
    -75 gr light yogurt

    yapilisi:
    ilk olarak elimizdeki kuru cokelegin tuzunu alicaz bir bez yardimi ile suda bekleterek.daha sonra 3 yum. beyazi , 1 yum. sarisi , 25 gr cökelegi cirpicaz.daha sonra bu karisimi bir kenara alicaz.ve haslanmis olan 50 gr tavuk gogsunu tiftik tiftik etcez ve teflon tavada pisircez-yag koymadan- hafif sertlesince yumurtali karisimi üzerine dökùp karistiricaz.teflon tava oldugu icin karisim tavaya yapismiyacak.5 dk kadar tavada yumurtalar kivamina gelinceye kadar kasistirdiktan sonra zevkinize gore karabiber veya kirmizibiber ekebilirsiniz.daha sonra bir tabaga alip yogurtla iyice karistirdiktan sonra afiyetle yìyoruz:)

    besin degerleri:
    1 kisilik
    protein: 42 gr(tamami hayvansal)
    karbonhidrat: 18 gr
    yag:8 gr
     
    Kurt_Coban, umutn, stapedius ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
  2. gakkos
    Offline

    gakkos Üye

    Katılım:
    9 Aralık 2006
    Mesajlar:
    445
    Beğenileri:
    637
    Ödül Puanları:
    103
    Meslek:
    tekstil
    Yer:
    istanbul
    denmek lazım ama zahmetli ben direk hepsini tek tek yemeği tercih ederim.
     
  3. darknesssword
    Offline

    darknesssword Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2009
    Mesajlar:
    588
    Beğenileri:
    174
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    Aydın
    Benim gibi yumurta ve tavuk yemekten bikmis kisiler yapabilir:)tadi gercekten cok guzel.
     
  4. ozpirik
    Offline

    ozpirik Üye

    Katılım:
    1 Şubat 2010
    Mesajlar:
    190
    Beğenileri:
    47
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Bilişim
    Yer:
    İstanbul
    Güzelmiş. Yoğurdu katmadan ekstra yemeği tercih edecem. Ben hep omlet piştikten sonra üstüne lor peyniri döker yerdim. Geçen annem karıştırıp verdi süperdi. Tavukla daha iyi olacağından eminim :)
     
  5. darknesssword
    Offline

    darknesssword Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2009
    Mesajlar:
    588
    Beğenileri:
    174
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    Aydın
    Yogurdu karbo miktarini azaltmak icin mi koymuyorsun yoksa sevmedigin icin mi? :)
     
  6. ozpirik
    Offline

    ozpirik Üye

    Katılım:
    1 Şubat 2010
    Mesajlar:
    190
    Beğenileri:
    47
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Bilişim
    Yer:
    İstanbul
    Yok yoğurtla tadının iyi olmayacağını düşündüğümden. Aslında salçalı yumurta ile yoğurt karıştırmayı çok severim. Borane deriz biz. Tavsiye ederim. Salçasız aynı olmuyor.
     
  7. darknesssword
    Offline

    darknesssword Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2009
    Mesajlar:
    588
    Beğenileri:
    174
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    Aydın
    SalÇada tuz ve yag yok mu ya?
     
  8. ozpirik
    Offline

    ozpirik Üye

    Katılım:
    1 Şubat 2010
    Mesajlar:
    190
    Beğenileri:
    47
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Bilişim
    Yer:
    İstanbul
    Vardır mutlaka. Diyet için demedim zaten, tat tavsiyesi :)
     

Sayfayı Paylaş