Lorlu Yulaf Ezmeli Kek

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve Narkoz1990 tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 5 üye.
  1. Narkoz1990
    Offline

    Narkoz1990 Üye

    Katılım:
    1 Haziran 2014
    Mesajlar:
    38
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    Malzemeler:
    - Lor===============> Ben 400 gram kadar kullandım
    - Yulaf ezmesi=========> 1 su bardağı kullandım
    - Yumurta============> 4 yumurta kullandım
    - Kabartma Tozu========> 1 paket kullandım
    - Süt================> 1 su bardağı kullandım
    - Kağıt kek kalıpları
    ---- Hepsini bir kaba boşaltıp iyice çırptıktan sonra bilendirdan geçirdim kek hamuru kıvamında oldu. Daha sonra kağıt kek kalıplarına boşalttım ve fırına verdim. Tadı süper oldu lor yiyemeyenler yulaf yiyemeyenler bence bi deneyin sabahları çayın yanında süper gidiyor valla :)

    [​IMG]
     
  2. ertunc46
    Offline

    ertunc46 Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2014
    Mesajlar:
    15
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Elinize sağlık hocam güzel tarif. Bu arada kaç gün bozulmadan saklanabiliyor. Yulafı seviyorum ama süreli yoğurt+yulaf veya süt+yulaftan bıktım biraz. Atıyorum pazar gününden hazor edip cumaua kadar tüketebilirmiyiz acaba.
     
  3. Narkoz1990
    Offline

    Narkoz1990 Üye

    Katılım:
    1 Haziran 2014
    Mesajlar:
    38
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    valla dostum ben dolapta saklıyorum 5 günde bitiriyorumhiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
     
  4. the admiral
    Offline

    the admiral Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    95
    Beğenileri:
    17
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    on numara tarif eline sağlık
     
  5. telepati
    Offline

    telepati Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2014
    Mesajlar:
    300
    Beğenileri:
    174
    Ödül Puanları:
    43
    Cinsiyet:
    Bay
    Usenmeden bunlarla ugrasiyorsunuz helal valla :) tebrikler
     

Sayfayı Paylaş