Lorlu omleti nasıl hazılıyorsunuz ?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Suat86 tarafından 18 Aralık 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. Suat86
    Offline

    Suat86 Üye

    Katılım:
    17 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    22
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Enginer
    Yer:
    Kiev
    Özellikle yağ oranı düşük (%1) olan böreklik lor kullanıyorum. Fakat sıvı yağ koymadan da olmuyor tavaya yapışıyor. Yağ koyunca da nerde kaldı bu omletin faydası.
    Bi akıl verir misiniz nasıl yapayım lorlu omleti? Zetin yağı mı kullanayım?
     
  2. Emrahbozoglu
    Offline

    Emrahbozoglu Üye

    Katılım:
    9 Nisan 2010
    Mesajlar:
    242
    Beğenileri:
    78
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    İstanbul
    Yağ olmak zorunda az da olsa. Yoksa yapışır kalır tavaya besin. Az zeytin yağı koy. Bi şey olmaz.
     
  3. 007EMRE
    Offline

    007EMRE Üye

    Katılım:
    25 Eylül 2010
    Mesajlar:
    347
    Beğenileri:
    132
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    İstanbul
    Yağlardan bu kadar korkmana gerek yok kahvaltıda yağ tüketebilirsin bilinçli bir şekilde.Zeytin yağı,Tereyağ :)
     
  4. SAVAŞ74
    Offline

    SAVAŞ74 Üye

    Katılım:
    20 Eylül 2010
    Mesajlar:
    1.331
    Beğenileri:
    1.287
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    İstanbul
    yağla faydasız mı oluyor? kim demiş onu?
    zeytinyağı en güzeli. gerçi tereyağla da güzel oluyor...
     
  5. Suat86
    Offline

    Suat86 Üye

    Katılım:
    17 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    22
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Enginer
    Yer:
    Kiev
    yağdan bu kadar korkmaya gerek yok yani :) zetin yağı çabuk bitiyor, sıvı yağ kullanmam da sorun olur mu ? bir de tereyağı normal sıvı yağdan daha ağır değil mi ?
     
  6. V.Aydın
    Offline

    V.Aydın Üye

    Katılım:
    31 Ekim 2010
    Mesajlar:
    68
    Beğenileri:
    10
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Ogretmen
    Yer:
    Istanbul
    yağsız olsun diyorsan tavanın iyice ısınmasını bekle derim ben (daha doğrusu annem) öyle yapıyorum
     

Sayfayı Paylaş