Lor peyniri?

Konusu 'Geri Dönüşüm Kutusu' forumundadır ve Feanor08 tarafından 17 Haziran 2013 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. Feanor08
    Offline

    Feanor08 Üye

    Katılım:
    13 Şubat 2013
    Mesajlar:
    111
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    28
    Arkadaşlar merhaba, uzun süredir aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum. Yağ-protein oranı olarak bakılınca mükemmel bir besin gibi görünen lor peynirinde casein var mıdır ve kana karışma süresi yaklaşık ne kadardır? Pek çok başlıkta antrenman sonrası lor tüketiminin "kötü" olmadığı söylenmiş. Fakat benim bildiğim süt proteini olarak bilinen casein hem zor sindiriliyor hem de protein emilimini yavaşlatıyor. Bu yüzden kafam karıştı. Şimdiden teşekkürler.
     
  2. boksbody
    Offline

    boksbody MOD Yönetici Moderator

    Katılım:
    9 Şubat 2012
    Mesajlar:
    4.312
    Beğenileri:
    2.754
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    ricotta lor peyniri peyniraltı suyundan yapılır ben böyle biliyorum
     
  3. Feanor08
    Offline

    Feanor08 Üye

    Katılım:
    13 Şubat 2013
    Mesajlar:
    111
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    28
    Arkadaşlar çok özür dilerim daha önce konu forumda tartışılmış ben sadece konu başlığı olarak arattığım için cevaplardaki tartışmayı görmemişim konuyu nasıl silebilirim?
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş