Lor peyniri yemenin güzel yolları?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve hasim301 tarafından 26 Nisan 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 14 üye.
  1. hasim301
    Offline

    hasim301 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2012
    Mesajlar:
    565
    Beğenileri:
    66
    Ödül Puanları:
    38
    forumda araştırdım diyetteyım sabah ite kaka 100 gram loru yiyorum zorla heran bırakacam nerdeyse adam gibi nasıl şunun tadını güzel yapabilirim fzla artmıcak şekilde malum protein açısından zengin ve tavuk gögsu içinde tadını guzelleştircek bişe varmı çok hassasım tad konusunda vermem gereken 10 kilo kaldı
     
  2. bosversen
    Offline

    bosversen Üye

    Katılım:
    20 Ocak 2011
    Mesajlar:
    174
    Beğenileri:
    90
    Ödül Puanları:
    38
    domastes ve zeytinyağıyla mükemmel olur. içine biraz da nane ve kekik. domates mevsimi de geldi. fazlasına gerek yok. ben hep öyle yerim.
     
  3. byzantion
    Offline

    byzantion Üye

    Katılım:
    24 Haziran 2012
    Mesajlar:
    269
    Beğenileri:
    72
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Tavuk içinde; tavukçularda baharat olur poşetlerde tavuğu alırken isterseniz vereceklerdir.
    Ben tavuğu baharatlarken bi kaba o baharatları döküyorum. Üzerine pul biber, kekik, kimyon, tuz zeytinyağ ekleyip göz kararı ketçap, mayonez ve hardal ekliyorum. Güzelce karıştırıp 3 parmak kadar doğradığım tavuk göğüslerini döküp iyice karıştırıyorum kapta. Yiyeceğim her porsiyon için 3-4 parça eti küçük tavada pişiriyorum. Ağız tadınıza uyarsa sarımsakta ekleyebilirsiniz ayrı bir lezzet katıyor.
     
    ADANALI1980 bunu beğendi.
  4. mcan09
    Offline

    mcan09 Yeni Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2012
    Mesajlar:
    292
    Beğenileri:
    44
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    VG :)
    Yer:
    Aydın
    Yumurtanın içine loru katıp omlet yap bırde domates salatalık oldumu tamamdır
     
  5. MuaythaiStyle
    Offline

    MuaythaiStyle Üye

    Katılım:
    19 Ocak 2013
    Mesajlar:
    13
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    ogrenci
    Yer:
    kadikoy
    bende seninle aynı sıkıntıyı çekiyordum gerçekten yerken küfrederek yiyordum fakat forumda şöyle pratik bir tarif buldum hemen paylaşayım;
    bir kaba 100 gram lor peynirini koy.1 yemek kaşığıda yoğurt ekle.göz kararı soğuk su ilave et ve mixerden geçir.hoş bir ayran oluyo :) tuz eklersen daha güzel oluyo ama gece yatmadan önce içtiğim için genelde tuz ilave etmiyorum ben.
     
  6. SweatingBullets
    Offline

    SweatingBullets Üye

    Katılım:
    18 Nisan 2012
    Mesajlar:
    93
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    18

    Ne faydası kaldı ?
     
  7. hasim301
    Offline

    hasim301 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2012
    Mesajlar:
    565
    Beğenileri:
    66
    Ödül Puanları:
    38
    hocam tad nasıl sabahları dershane gitmeden once yiyorum sabah kagvaltısında hassas midem var:d bole agza takılmalar olmuyor demi tüm tüm:d
     
  8. byzantion
    Offline

    byzantion Üye

    Katılım:
    24 Haziran 2012
    Mesajlar:
    269
    Beğenileri:
    72
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay

    Neyin ne faydası kaldı?
     
  9. Moonster
    Offline

    Moonster Üye

    Katılım:
    26 Nisan 2008
    Mesajlar:
    118
    Beğenileri:
    24
    Ödül Puanları:
    28
    Ayran şeklinde tüketebilirsin, hem tad konusunda sıkıntı çekmezsin hem de çok hızlı tüketirsin .Hatta bununla ilgili bir başlık bile vardı forumda.
     
  10. atakan_irresistable
    Offline

    atakan_irresistable Üye

    Katılım:
    14 Mart 2008
    Mesajlar:
    1.202
    Beğenileri:
    702
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    istanbul
    tam olarak nasıl bir görünüm ve şekil oluyor yani sormak istediğim sayın bosversen, salatamıdır bu yoksa güzele benziyor. biraz daha tarifi açabilirmisiniz?
     
  11. 06UZHAN
    Offline

    06UZHAN Üye

    Katılım:
    9 Nisan 2013
    Mesajlar:
    18
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Ankara
    Direk 1 kase lor peynirini ufak muzlu ve ya çilekli sütle tüketiyorum bu sütler yarım yağlı gayet kolay tüketilebilir böyle.weightlifter
     
  12. hasim301
    Offline

    hasim301 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2012
    Mesajlar:
    565
    Beğenileri:
    66
    Ödül Puanları:
    38
    İÇİNEMI dökyon yoksa blendırdanmı geçıryorsun?
     
  13. 06UZHAN
    Offline

    06UZHAN Üye

    Katılım:
    9 Nisan 2013
    Mesajlar:
    18
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Ankara
    Direk önce yulafı kaseye koyuyorum üstüne de ufak hazır muzlu sütü doküp yiyorum yapması 5 saniye :D
     
  14. murat1997
    Offline

    murat1997 Üye

    Katılım:
    12 Nisan 2013
    Mesajlar:
    80
    Beğenileri:
    13
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Lise Ögrencisi
    Yer:
    İzmir
    Ben çökelek yiyorum daha fazla protein içeriyor ama tadı da lor'dan bir o kadar kötü :D Ben içine nane katıyorum sütle beraber azar azar yiyebiliyorum.İlk başlarda benimde midem kaldırmıyordu fakat okula gitmeden önce kahvaltıda 100 gr mutlaka yiyorum.Domatesle yanında biraz salata doğradığın zaman çok güzel gidiyor :D Zamanla alışacağından eminim :D Kolay gelsin.
     
  15. mcan09
    Offline

    mcan09 Yeni Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2012
    Mesajlar:
    292
    Beğenileri:
    44
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    VG :)
    Yer:
    Aydın
    Yanlıs anlamayın da alt tarafı bir lor peynirini tüketmek bu kadar zor olmamalı :)
     
  16. 06UZHAN
    Offline

    06UZHAN Üye

    Katılım:
    9 Nisan 2013
    Mesajlar:
    18
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Ankara
    ya kusura bakma yulaf konusuyla karıştırmışım :D:D:D

    Yok sadece kasede lor peyniri var kaşık kaşık yiyorum :D ağzıma atınca sütten bir fırt çeke çeke işte :D
     
  17. boss333
    Offline

    boss333 Üye

    Katılım:
    20 Kasım 2012
    Mesajlar:
    77
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    İstanbul
    Lor peyniri yemek bukadar zor olmasa gerek.Tükettiğiniz lor peynirinin markasını değiştirin bence mesela Yörsan böreklik lor olarak marketlerde satılan lor peyniri gayet lezzetli yedikçe yiyesi geliyor insanın.Yumurtayla omlet yaparakta tüketebilirsiniz gayet lezzetli oluyor.
     
  18. MuaythaiStyle
    Offline

    MuaythaiStyle Üye

    Katılım:
    19 Ocak 2013
    Mesajlar:
    13
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    ogrenci
    Yer:
    kadikoy
    blendırdan iyi geçirdiğin zaman ağıza takılmalar olmuyor.tad ise dediğim gibi biraz kattığın tuz miktarına bağlı.tuzla gayet güzel oluyor.
    bench_O
     
  19. fsmy
    Offline

    fsmy Üye

    Katılım:
    17 Aralık 2010
    Mesajlar:
    307
    Beğenileri:
    185
    Ödül Puanları:
    53
    Ben 150 gr loru tabağa koyup uzerine yoğurt ilave edip bir güzel karıştırıp yerim.
     
  20. ozimen
    Offline

    ozimen Üye

    Katılım:
    11 Haziran 2013
    Mesajlar:
    16
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Loru benim yaptığım gibi yemeyi deneyin. Çiğ köfte yer gibi marul parçasına sarın. Özelikle göbek marulla iyi gidiyor. Yanına küçük domates dilimleri ve tabii ki süt de olursa iş daha da kolaylaşıyor.

    Birde eti formlar arasına sıkıştırarak da yiyorum ben. Aynı zamanda kh olayı da halloluyor kısmen.

    Bir arkadaş yörsanın lorunu önermiş. Bu iş zaten pahalı bir konu, elden geldiğince ucuza halletmeye çalışanlar çok fazla benim gibi. Eh, kilosunu 3 TL'ye almak varken markalara yarım kilosuna 4-5 TL vermek haliyle kolay olmuyor. Çok tüketildiği için bütçeyi fazla yorabilir.
     

Sayfayı Paylaş