Lor Peyniri Yapımı

Konusu 'Geri Dönüşüm Kutusu' forumundadır ve iLLeqaLKinq tarafından 12 Temmuz 2013 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. iLLeqaLKinq
    Offline

    iLLeqaLKinq Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2013
    Mesajlar:
    109
    Beğenileri:
    10
    Ödül Puanları:
    28
    Malzemeler:
    • 2 kilo süt (pastörize olmasın)
    • 1-2 limon veya 1 çay bardağı sirke veya 1 çay bardağı yoğurt (sütün kesilmesini sağlamak için bu malzemelerden birini kullanabilirsiniz) .

    Yapılışı:

    Süt ocağa alınır. Kaynamaya başladığı anda limon suyu ilave edilir. Karıştırıp, kaynamaya bırakılır. Tuzlu tercih ediyorsanız, bu sırada tuzunu ekleyebilirsiniz. Kesilen süt kaynadıkça suyundan ayrılıp toplanır. 6-7 dakika kısık ateşte kaynatılır, altı kapatılır, soğutulur. Temiz bir tülbent veya süzgeç yardımıyla süzülür.

    Afiyet olsun.
     
  2. brhmcr
    Online

    brhmcr Guest

    Değerli üyemiz;

    Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

    Konu kilitleme sebepleri;

    - Daha önce benzer bir konu açılmıştır
    Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

    Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız



    Arama Kelimeleri :

    https://www.google.com/search?q=lor...hrome.0.57j60.6127j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

    Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş