Selamlar,
Yaklaşık 3 haftadır hergün tavuk göğsü yiyorum protein ihtiyacı için(gerçi şurada bahsettiğim üzere bir süre hatalı tüketmişim ama artık azar azar tüketiyorum gün içinde). Yanlız şimdi de şöyle bir sorun oluştu, daha önce çok et yemeyen biriydim zaten ama çok sevsede insan sanırım her gün yiyince bıkar. Belki sıcak havalardan bilemiyorum ama artık tavuk zarzor yiyebiliyorum. Bende alternatif bir yol bakmak istedim ve market gezerek peynirlere baktım ve Light Kasar Peynir dikkatimi çekti. 100gr'da 30gr protein var. Yagda fazla ama, 100gr'da 13gr yag var... 500gr'ı 8YTL. Ne dersiniz acaba bu konuda, sürekli kullansam yanlış bir açısı varmıdır işin? Aslına bakarsanız böyle yemekle çok uğraşmayı sevmiyorum, ama çalışmalardan daha önemli olduğunu gördüm beslenmenin bu forum sayesinde; boşa çalışmış olmak istemiyorum. Ve forumda gördüğüm kadarıyla en kolay yol whey protein tozu kulllanmak ama onu da 3-5 ay kullanmamak gerekiyormuş; zaten çokda pahalılar...
Bir diğer araştıracağım konu(henüz bulamadım), pastorize yumurta akı. Onuda kullanabilirim uygun olursa.
İyi çalışmalar
Son düzenleme: 16 Haziran 2008