Leziz patates kızartması

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve Setenay tarafından 31 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 24 üye.
  1. mc_burax
    Offline

    mc_burax Üye

    Katılım:
    18 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    16
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Leziz birşeye benziyor :p Denemem lazım birgün.
     
  2. body-ci
    Offline

    body-ci Üye

    Katılım:
    25 Haziran 2008
    Mesajlar:
    256
    Beğenileri:
    75
    Ödül Puanları:
    0
    bende bir tarif vereyim

    anneniz pişirdiği yemek... yemekklerin en güzeli ve besleyicisidir

    ne bulduysanız onu yiyin yani
     
    Phobos bunu beğendi.
  3. Setenay
    Offline

    Setenay Üye

    Katılım:
    24 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    748
    Beğenileri:
    303
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    Arkadaşlar bu verdiğim tarifi geçen gün; karnıbahar ile denedim ben
    Leziz oldu
    Bilginiz olsun :)

    Mantık aynı, sadece materyal farklı, kekik-nane-pul biber + karnıbahar
     
  4. estetik fenomen
    Offline

    estetik fenomen Üye

    Katılım:
    15 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.126
    Beğenileri:
    614
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    istanbul
    Bu kolay tarifte de zorlanacaklar hazır patates dilimleri alıp yine fırına atmak suretiyle tüketebilirler. Biraz daha yavan olacaktır belki ama daha bir sağlıklı olduğu da aşikar. Eskiden arada da olsa patates kızartmasını severdim ama artık böylesi şeylerden çok iğreniyorum :) Midye dolma, patates kızartması diyip daha bunlar gider.
     
  5. oztan
    Offline

    oztan Üye

    Katılım:
    26 Ocak 2010
    Mesajlar:
    2
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    dün denedim, gerçekten güzel oldu. :D
     
  6. Setenay
    Offline

    Setenay Üye

    Katılım:
    24 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    748
    Beğenileri:
    303
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    di mi ama :) afiyet olsun ...
     
  7. iLLeqaLKinq
    Offline

    iLLeqaLKinq Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2013
    Mesajlar:
    109
    Beğenileri:
    10
    Ödül Puanları:
    28
    bizİM FIRINDA 425 derece yokki en fazla 300 :D
     
  8. lMarquez
    Offline

    lMarquez Üye

    Katılım:
    22 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    206
    Beğenileri:
    38
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    haşlanmışı her zaman kızartmaya tercih eder oldum :D
     
  9. Cigabyte4
    Offline

    Cigabyte4 Üye

    Katılım:
    31 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    245
    Beğenileri:
    56
    Ödül Puanları:
    38
    Ben dün akşam denedim. 2 patatesi ince ince dilimledim. Sonra bi tabağa yağ koydum elimi batırıp patateslere sürdürdüm ve fırının ızgara yerine koydum. Üstüne tuz serptim 300 derecede pişirdim ve cips gibi oldu. Artık arada bi yaparım :D
     
  10. WX
    Offline

    WX Üye

    Katılım:
    29 Mart 2011
    Mesajlar:
    100
    Beğenileri:
    29
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    denizli
  11. residente_calle
    Offline

    residente_calle Üye

    Katılım:
    19 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    301
    Beğenileri:
    75
    Ödül Puanları:
    38
    dondurulmuş hazır elma dilim patatesleri fırın kagıdıyla birlikte borcama koyup fırına veriyorum. hiç yağ koymuyorum. 220 derecede 20-25 dakika kaldktan sonra bi de ketçap, tadı gayet güzel.thums:
     

Sayfayı Paylaş